[PS4] Gundam Battle Operation 2 [67] 捱唔到星期四 1001又唔開post

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我今晚check check油唔油到 (如果記得)
都仲幾過癮嘅
個新場史上最細 以為突機佔優又好似唔係
最後都係睇隊友
今晚北極基地內戰
2200準時入場

一係唔係我啦
01,02 個pool 我抽左210 coin 都係唔中02
parts呢D野就順其自然喇, 反正如果冇好隊友你有咩parts都冇用, 有好隊友就咩parts都冇都唔驚
今晚要開台人中啊
個人都係覺得偏向格/中近距嘅機
用雷炮D唔太順 京仔就唔錯
話知你 一早講咗今晚
低cost就係嘅
高cost場本身唔會太多新手排(太食機體)
變相玩得多數差parts
射補+7 同 射補+24 已經差好遠啦
講開parts
最抵換嘅新parts 應該係Boost Lv4 同 新骨架 lv2
不過[新骨架lv2]比舊嘅多得200血,仲要 5近2中 格數,感覺好難砌
本身[新骨架Lv1] 係5中,我仲以為上到Lv2係8中 左右
Boost lv4 就 6近4中
我覺得可以用黎replace 多近格數嘅機,boost lv3換lv4
內戰其實係咪只係for呢度幾個團? 定你地friend list邀請? 其他人入唔入到架?
噴4 =+12
格:近6中4

噴3+噴1 =+15
格:近6中4

ok woo~~ thanks
用少一格位嘛
其實係for 連登巴打
睇到pw 嘅人就入得
新人侵唔侵
但係要裝兩個parts, 高cost機格仔夠多慳位仲好
今集得返8個parts 位
啲多slot機唔裝高lv parts 就好易塞滿8格都仲有slot 淨
所以焗蝕比佢
就係咁大個hitbox換10%減傷
本來唔會中既因為塊甲而中 然後我仲要多謝笨大俾10%減傷我
係,高cost機有時蝕啲都要裝高Lv少少嘅parts去慳返格仔
如果無限格就肯定易砌好多
所以我話個lv4主要係有多slot嘅情況下用黎replace lv3

又或者好似呢個build咁玩遊擊
明白~~~ 可惜我通常要10點11點先on到, 成日都入唔到
其實內戰多數2200-2400
之後完係因為好多巴打太夜唔玩
有人接力應該可以再打夜啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞