[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (31) 在一起的話都是天國啊

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
@哎一股清流
【twt】突然發現宗介長大後的樣子,這就是少年感 40歲才是男人可愛的開始殷志源

https://www.weibo.com/2337348632/IAial50Zg
退款?有啲騙局感覺啵

【LUCKYGO公告】

各位SECHSKIES(水晶男孩)的粉絲朋友們,大家好,由於國際疫情形勢依然嚴峻,雖然藝人本人和我們都希望能夠促成本次的見面,但是考慮到藝人和粉絲的健康安全問題,短期內無法確定簽名會的安排,因此只能遺憾的取消本次簽名會專輯預售及簽名會活動。

從3月26日(週四)起,陸續為購買【SECHSKIES MINI一輯ALL FOR YOU簽名會預售 】商品的大家進行統一的退款處理。(買家無需發起退款申請,退款會按照原付款渠道退款,請注意查收)

等疫情結束後,SECHSKIES(水晶男孩)如舉辦相關活動有機會來中國和大家見面,我們會第一時間告訴大家。
再次感謝大家長久的等待與體諒,期待平安見面的一天。
即係銷量冇計入初動啦
諗都諗到
無啦啦有間公司彈出來話搞簽售
有冇同YG合作過都成問題
仲有勁多自私自利嘅中黃一味為咗自己可以見偶像於是駛勁多錢衝呢啲所謂銷量
結果最後得不償失
保守估計首週銷量起碼少咗500-1000隻
依家物流問題佢地想拎到隻實體專都難
好心一早跟老實嘅貼吧或者團站買仲好啦
起碼冇左1000
但我覺得搞得成都唔會入到初動
入初動睇黎係呃人
主辦根本都冇訂貨
https://www.weibo.com/6711659747/IAmPwF0Si

睇comment畀人插爆
不落單都夠膽死
成績已經唔算好仲要咁樣比人分咗流去呢度訂碟
呢次水晶cb真係雪上加霜
原本果筆錢可以買更多隻
仲要依家居然係冇落單
睇留言啲人話最頭佢有po落單截圖
咁而家退款即係嗰時無落單
咁即係偽造買碟証明
不過發生係強國唔意外
強國偽造買碟証明一D都唔出奇
睇下班中黃告唔告到間公司
唔埋係咪可以退哂所有錢
其實唔講地點都好伏啦
強國咁大
強國人真係特別蠢
成班盲頭烏繩
首週銷量咁少佢地都要負責任
話說話少咗成千隻好似唔緊要
唔好唔記得不少人脫飯
俾啲思考好冇
YG走去轉發個微博先最搞笑
低能冇極限
班中飯依家周圍搵專輯買
佢地居然將所有錢放哂落簽售專度
點都應該喺團購度買一兩隻啦
要幫手宣傳大大先上水
寵拿認證
佢真係好錫Winner
首歌好聽過上次SOSO
所以幾值得宣傳
水水都係
@nichan_g1
Eun Jiwon and Lee Sugeun as a radio dj on tvn hospital playlist

https://twitter.com/mang7868_0415/status/1243155200803651587
Soso係新嘗試不過挑戰失敗
今次首歌係mino寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞