[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (31) 在一起的話都是天國啊

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
哇我無樣野係睇得上眼
你買咁多真係好真心愛佢地
yg好心出返份welcome collection 唔好出啲古靈精怪野
我靜係買衫同貼紙咋
有啲嘢太貴唔值得買
Welcome collection就等下四月會唔會出
夏威夷仲未出
好快又夏天
叫島主設計好過啦
頭先係微博睇到1月尾嗰陣本身話係大陸搞簽售
搞活動嗰間野原來仲未發貨
追極都無回音
其實佢地都幾慘
我見有啲人仲買咗幾十隻
鬼咩武肺明明嗰個時候大陸已經好嚴重都仲要搞簽售
大陸班人乜都唔知就買勁多博中獎結果得個吉
所以我見少咗人有開箱文講自已抽到咩卡

間野要等YG發貨所以先冇貨比啲買咗嘅人?
其實呢批專計唔計實銷㗎
其實講真如果我係大陸人我都會買博一博
但係最吊詭係佢唔講邊度搞
佢又唔似香港咁細住新界出去九龍或者港島都係個零兩個鐘搞掂
如果開咗係黑龍崗搞我住深圳都照去咩
成單野好鬼
計唔計真係要YG先答到
Winner唔係都試過喺中國搞簽售咩?
唔知係咪同一間代理公局

如果我係大陸人
未知舉辦地方可能買一兩張既
多就唔會
咁會唔會係青島?
青島 上海 北京 廣州
通常都係依幾個地方
@鳳凰天使TSKS

3月15日週日綜藝收視率(全國)
SBS《#我家的熊孩子#》:1部、2部、3部:12.0%、13.0%、15.0%(-0.4、+1.2、+0.5)
KBS《#超人回來了#》:1部、2部:11.7%、14.0%(+1.0、+0.8)
KBS《#兩天一夜#》:1部、2部:8.3%、13.0%(-0.7、+0.2)
SBS《#家師父一體#》:1部、2部:5.3% 、5.1%(+0.2、-2.3)
SBS《#Running Man#》:1部、2部:4.5、7.2%(/、+0.0)
MBC《#蒙面歌王#》:1部、2部:6.9%、10.7%(+0.8、+1.3)
MBC《#物以類聚#》1部、2部:1.1、1.5%(/、+0.1)
MBC《#幫我找房吧#》: 1部、2部:4.6、6.8%(/、+0.8)
SBS《#動物農場#》:1部、2部:8.1%、9.5%(-0.7、-0.6)
JTBC《#和明星直接交易 流動市場#》:1.9%(-0.3)
tvn《#大逃脫3#》:2.8%(+0.5)

http://dcinside.mycelebs.com/new/anniversary.php?idx=66

麻煩幫手投票
1日1票 倒數3日
唔駛註冊account

Announcing Winners for the "For You & I" Event

https://kangsunghoon.modoo.at/?link=6wm644v6&messageNo=31&mode=view

Hello everyone!

It's time to announce the winners for Hoony's "For You & I" Photo book promotion event!

live:.cid.25426bc1fb8****
live:.cid.d425981484****
qdzhaoche****
18198****@qq.com
40491****@qq.com
95896****@qq.com
a090908****@gmail.com
boap****@foxmail.com
live:.cid.1f086fe89027****
fu541****@gmail.com
live:.cid.79c021dd27****
live:.cid.814dc98ef1e****
live:.cid.81e5e4290ff8****
live:.cid.a6496cb101a****
live:.cid.c1711261465****
live:.cid.cb3e041c9cd****
live:.cid.e941b5da7e2****
live:.cid.fbbef119063****
live:ginez****
nanam****
sweethear****@gmail.com
wwy****@yahoo.com.hk

-.Schedules will be verified again with the winners to proceed with this event. (Event will take place from March 17th ~ March 19th through the Skype ID you have provided us with).

-.IG Party winners will be given a DM with the IDs that you have provided us with. We will let you know how the procedure will work and contact you between March 23rd ~ March 27th.

-.If you are having a difficult time with confirming whether or not you have been selected as the winner, please goto the "Q&A" Section on the website.
@g1_oria_

23週年活動周邊活動
親筆手寫對字蹟有點想要擁有
(僅限在ygselect購買可以參加)

- ALL FOR YOU 新周邊手寫原件拿到手!
活動期間購買SECHSKIES新周邊,抽選贈送SECHSKIES ALL FOR YOU sticker set(option: SECHSKIES)中成員手寫原件。

- 歐巴們親筆手寫回答YELLOWKIES的信息
為迎接SECHSKIES出道23週年留下想要傳達的信息吧。確認YELLOWKIES們珍貴的信息後,JEKKI們親筆手寫回答。

@韓流
Happy Together4或將被廢除。
或將被廢除。
相關人士透露,節目組正在準備在本月中的播出最後一期節目。KBS方面相關人士謹慎地表示:「正在討論是否廢除中。」另一位相關人士表示:「雖然也有人說會有,但是應該沒有具體的計畫。實際上應該算是廢除了。」
(cr TV report) ​​​​
@韓國me2day

【OSEN獨家】[羅英錫PD《星期五星期五晚上》以11集終映,27日播出最後一集導演篇]17日,據OSEN獨家報導,tvN《星期五星期五晚上》將於27日播出最後一集導演篇。導演篇將重新編排播出之前10集未公開的插曲和令人印象深刻的瞬間。該節目是涵蓋了體育-科學-美術-旅行-料理等多樣化素材的全新形式的綜藝,由羅英錫PD執導,於今年1月份播出,李瑞鎮-殷志源-李昇基-宋旻浩-張度妍-洪真京等人參與了出演。
睇過一兩集已經冇乜點追
只係睇大大既科學同美術
我都係 有時會睇埋昇基
可惜 以前好好睇
以前澡堂好正
水晶果集真心不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞