[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (31) 在一起的話都是天國啊

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
快啲!
@韓娛bnt新聞

#bnt新聞# 殷志源 當選「穿校服也能安然通過的不惑明星」第一名。9日,某社區門戶網站以「現在穿校服上高中都可能安然通過的不惑明星是誰」進行了投票,結果殷志源登上了第一名。該投票從1日開始到7日,共進行了7天,在共7,460票中,殷志源以2969票(39.8%)高居榜首。1978年出生的殷志源,從出道到現在一直保持著不變的童顏外貌。實際上,他在2012年36歲時曾在電視劇《請回答1997》中飾演高中生。 另外,演員張娜拉以2367票(31.7%)位居第二,姜棟元以418票(5.6%)位居第三,林秀晶位居第四,宋智孝位居第五。

https://www.weibo.com/2464469440/IxMu1gIxy
當之無愧
今日真係有卡車喺YG門口
不過暫時睇唔到有新聞出
睇黎YG連noted with thanks都唔駛
我係twitter見到有相
攞啲錢捐咗佢仲好喇
反而有得上新聞
係喎
微博有冇人提?
我follow開個班冇一個提
點解會冇提?
我覺得大大中國唯飯應該係支持嫁喎
真係捐左佢反而有得上新聞
我禁入去睇個大毒唯冇提
真奇怪
反而韓唯飯好支持
出左咁多錢搞場大龍鳳連新聞都冇上
真係蝕左
就算唔捐錢 都寧願搞7輯儲錢罐好過啦
到時有得CB但冇錢買專 好似上次咁 一半靠中飯
都唔知係咪真死忠飯
不過我其實係見過微博有啲唯飯係唔贊成
我覺得韓國人根本冇咩心情理你部卡車
出街既人都應該少左好多啦
YG大樓果度好多人行過嫁咩
冇新聞真係唔知囉
最強童顏 !殷志源、張娜拉當選「能直接穿高中制服」的 40 代明星

https://www.koreastardaily.com/tc/news/124936

申PD通過十五夜崽子ins發佈的官方通知
關於去肯三和月球公約相關事宜
重點:
1.去肯三本來在預約長頸鹿酒店和協調藝人行程,現期無法拍攝,將延期;
2.我獨自李食堂,將延期;
3.我獨自生活的熊志源崽子,經和出演者協商,將以殷志源出演的其它節目作為代替。

非常抱歉,但一定會遵守約定拍攝節目,也一直在開會討論。等到能保證出演者安全的時期一定會履行公約。

Cr. g1_oria 微博

都估到拍唔成亞肯三同志源熊孩兒㗎喇

大大都唔肯比人拍佢啲私隱喇
同埋形式都無可能跟返sbs嗰個
@韓國me2day

【OSEN】[殷志源獲“當場穿上校服去高中好像也會暢行無阻的不惑之年Star”1位! ]9日社區門戶網站dcinside和搜索企業Mycelebs運營的Exciting Dish以“當場穿上校服去高中好像也會暢行無阻的不惑之年Star?”為主題進行了調查投票,結果顯示,殷志源(1978年生)以39.8%的得票率佔據1位。同時2-3位分別是張娜拉-姜棟元。

https://www.weibo.com/2482557597/IxOEh0qmr
除非另外搵間屋畀大大住幾日拍
否則大大唔會肯畀人拍佢D私隱
一開始就覺得佢唔會拍熊孩兒
@鳳凰天使TSKS
今天 10:00 來自 微博 weibo.com
3月8日週日綜藝收視率(全國)
SBS《#我家的熊孩子#》:1部、2部、3部:12.4%、11.8%、14.5%(-1.7、-2.9、-0.8)
KBS《#超人回來了#》:1部、2部:10.7%、13.2%(+1.6、-1.1)
KBS《#兩天一夜#》:1部、2部:9.0%、12.8%(+1.5、+2.8)
SBS《#家師父一體#》:1部、2部:5.1% 、7.4%(-1.2、-1.9)
SBS《#Running Man#》:1部、2部:/、7.2%(/、-0.9)
MBC《#蒙面歌王#》:1部、2部:6.1%、9.4%(-0.3、-0.9)
MBC《#物以類聚#》1部、2部:/、1.4%(/、-0.4)
MBC《#幫我找房吧#》: 1部、2部:/、5.6%(/、-1.4)
SBS《#動物農場#》:1部、2部:8.8%、10.1%(+1.0、+0.5)
JTBC《#和明星直接交易 流動市場#》:2.2%(+0.1)

等摺
都唔記得意外的Q收視好D還是物以類聚好D
花樣青春外傳聚餐嗰陣大大講過唔拍㗎啦
唔通係G-ZONE個空間拍佢打機咩
意外的Q好似都有3.幾
但呢個係三大無線台啲收視仲差過有線台就真係等摺
喺YG間工作室拍佢食野同打機都得嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞