[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (31) 在一起的話都是天國啊

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
意外的Q係星六
正常星日綜藝係比星六綜藝多人睇
所以依個收視真係冇可能撐到3個月
估4月底前應該會摺
咁佢平時直播都係做呢啲野
其實一直想講大大呢啲唔係叫童顏
佢係個樣keep住咁靚仔啫
最多叫不老
同埋自帶少年氣場
張娜拉嗰啲就真係叫童顏喇
最神奇係乜嘢髮型都carry到
而家睇返上年長髮其實都幾好睇
紫菜頭不了

@G1fan_project
은지원, 당장 교복 입고 고등학교 가도 무사통과할 것 같은 불혹 스타 1위

https://n.news.naver.com/entertain/article/109/0004177728

可以入去畀like
廚房綜合嗰個頭幾好睇
Like已比
而家無得睇評論
錢又使咗又上唔到新聞又無人評論真係唔做好過做
我剩係知如果大大睇到會勁尷尬
唔知大大知唔知呢
大大一定會勁尷尬啦
講真我睇到都覺得尷尬
睇上面韓飯既後記
YG有職員去睇左同影左相
可能做例行公事啫

大大呢排會唔會暫停G ZONE直播呢?
對住架車都唔開胃
唔知大大依排會唔會去YG呢?
睇咗物以類聚未?
大大又暴走講18禁野
如果唔係直播都唔會去喇碟又出完
所以睇唔到架卡車
未睇 係咪開始各種救亡計劃就摺得
下集好似開始全部室內拍唔出外境
不過都係分咗組
搞到我而家剩係睇cut
【Newsen】[申孝靜PD「因新冠肺炎疫情原因,《去肯尼亞的三餐》·《月球公約project》決定延期」]9日,申PD通過tvN《麻浦帥小伙》官方SNS表示:”《去肯尼亞的三餐》因新冠肺炎疫情原因無法進行拍攝。現在拍攝《月球公約》困難重重。”

以下為申孝靜PD公告全文。

大家好,我是負責《去肯尼亞的三餐》及《月球公約》節目的申孝靜PD。向您介紹最近正在籌備的《去肯尼亞的三餐》及《月球公約》的進展情況。

首先《去肯尼亞的三餐》在預約長頸鹿酒店及調整出演者的日程,但是最近因為新冠肺炎疫情原因,無法如願進行拍攝。另外,我們也認為現在拍攝《我獨自李食堂》等月球公約節目是無理的,困難重重的。現在是首要考慮出演者和攝影工作人員的安全和健康的時期,所以不得已決定推遲這兩個項目。(《我獨自生活的討人嫌的我們志源三餐》將在與出演者協商下,以殷志源出演的其他節目代替)

向長時間等待這兩個項目的訂閱者及觀眾表示歉意。但是,我將信守必須開展這兩個項目的承諾,目前關於這兩個項目的會議仍在進行中。在出演者的安全得到保障的時期,一定會實現約定的公約。

讓您久等了,再次向您道歉。我們會成為盡全力製作出愉快節目的十五夜製作組的。

Cr. 韓國me2day
健康最緊要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞