[MOOMOO]MAMAMOO討論區[21]身體健康最重要!!!

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
d韓文全部
有冇中字?
希望今次成績好d啦雖然不嬲都冇咩期望 日本人唔識音樂
應該冇啦
但我就咁聽時候(利申:韓文9upper,完全唔專業)
製作人就話星以前就係東神(五人個時既fans)所以先有做歌手依個夢
以前一直以黎都好想試一次,但組合要符合返組合既概念所以唔可以做依種嘗試,但今次通過依隻solo album呢就可以展現到一直以來都想試既野
製作人問星隻solo曲大概想點個時就話想有一個好強烈既image同以前唔同一直以黎都想做既野(大概都係因為受到東神既影響)
同埋都係好例牌咁講下Eclipse背後原因啊....
之後都係講下樂理咁...
好似有啲1999...
我其實鍾意星依個形象
風格係濃烈過團體平時唱的歌

可能唔係個個人都鍾意依種咁重節奏的歌 但我就好中
好好聽喎真係,最緊要建立到自己特色同獨特嘅一面,真係發掘到佢好多嘢出嚟,平時真係好少機會聽到 (特別係我入坑唔耐係我問題 要繼續努力惡補) 佢真係好勁,希望嚟緊有機會見到更多面嘅佢,繼續好似今次咁比到新嘢出嚟… (不過當然團cb先啦)

本身都係平常心,聽咗之後真係好驚艷到,不得不讚間公司A&R真係好有料星執行力好強佢又係成個團最適合呢種風格嘅歌,同埋覺得成績都算係咁,好想同佢說聲加油
睇到容由內而外著到個隻on9味出黎之後想買黃色
你想買嚟著?
Eclipse 華麗轉身 (大gif)
想買都冇lu
spao online都下左架
Teletubbies低清gif

鹹濕Moomoo們唔好𥄫住條字幕bar
今期好注意字幕up乜
https://www.youtube.com/watch?v=vcPVrMvXbM8&feature=youtu.be
「MAMAMOO 2nd Concert Tour in JAPAN: 4season Final」
■YouTube首映將於2020年3月15日(星期日)19:00發布
*一次性特別發行
本身有諗過為左個concert買初回限定盤A, 哈哈
估唔到玩訂閱讚好就玩左一集

真,講得冇錯

輝:
內心:我地自己整可能仲快
我覺得eclipse美中不足之處係chorus太重覆
如果加段rap可以好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞