[MOOMOO]MAMAMOO討論區[21]身體健康最重要!!!

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
"華莎新居"保證金多少錢?

6日通過MBC綜藝節目《我獨自生活》公開的女子組合MAMAMOO成員華莎的新家成爲話題。

華莎的新房是高檔別墅,有露臺,在城市中心也能享受閒暇,這個結構引起了人們的關注。

據悉,售價爲27億韓元,全租價爲25億韓元。

銷售企業方面的廣告內容是,作爲新建3年的高級公寓,第二代住宅的居住環境更加安靜,私生活得到保障。

與梅峯山公園相鄰,還可以進行散步等舒適悠閒的生活。

據介紹,別墅小區內部安裝有熱感應傳感器和閉路電視,不僅能夠阻擋外來人員,還可以事先排除危險因素。

華莎表示,搬家的原因是因爲之前住的房子的棟數同門牌號已經公開,而新房子的安保措施是更加嚴密的地方。

RICH真無誤
好想知rbw分成係點計
應該都對佢地好好
全租真係富婆
惠真接咁多廣告
應該搵得最多係佢
RBW對佢地好就真係唔敢保證
惠真自己爭氣接代言接到手軟就肯定真既
好想知rbw分成係點計
應該都對佢地好好
RBW對佢地好就真係唔敢保證
惠真自己爭氣接代言接到手軟就肯定真既

諗起之前容拍片喺jyp canteen食嘢
講左句”如果我地公司都有個咁嘅飯堂就正喇”之類嘅嘢
但講到一半收返話”都係算”

佢係咪諗起:如果要個咁嘅飯堂又係我地出去再搵多啲錢,都係算
成間公司根本上得佢地最揾到錢既
師弟都未回到本幫手賺錢...
真係辛苦哂佢地
G持Oneus
幫姐姐分擔下
有惠眞新屋睇就開心
可能係覺得間公司唔會整啲咁好既野比員工用
之前佢地都講過唔明點解會有人想入RBW番工
仲話己經走左好多staff
算啦,RBW要進步都唔係一日可以完善到,俾啲時間間公司啦
最近都有進步....雖然唔知幾時佢又會跳掣

佢地幾時咁講
邊到有得睇
跳掣真係形容得好好
其實ceo同公司俾好大自由度佢地做自己想做嘅嘢係好難得 唔係咁多公司做到
只係好多時operation上仲係柒事一籮籮
望都望rbw會越做越好嘅 繼續進步
離職率高(好似係25%....
我記得係之前韓木抵制韓con個時
twitter有人揾到既文件黎

輝bb同小bb
輝妮個頭好好睇
人仔細細不得了囉

慈母
吹笛嗰度好on9好好睇
佢好認真咁睇人哋鳩吹牧童笛真係好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞