[MOOMOO]MAMAMOO討論區[21]身體健康最重要!!!

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
諗起就想笑
佢地行清純出道會唔會變左Gagwomen女團Celeb five咁
(清純)

(清純)
[MELON]
@RBW_MAMAMOO’s Hip has now spent 16 weeks on Top 20 Melon Weekly. WHEEIN’s Let’s Break Up has spent 26 weeks on Top 100 Melon Weekly.

希望輝狗做到音源大戶
輝狗個名做到好歌保證
琴日重睇返佢地上idol room扮清純
笑到收唔到聲
諗起星個紫菜陰
然後成日全身金色/將唔同嘅螢光色擺哂上佢地身

一講就有畫面
咁sky sky首曲本身都好聽嘅
同埋已經入咗坑佢地咩形象同曲風我都可以接受(應該)
但係如果一出道係用呢樣做包裝就真係唔會特別留意
我諗會覺得好似apink恩地咁 知道佢有料 但唔會想再dig in
佢地扮gfirend個mv

熱烈祝賀竹馬相識12週年

熱烈祝賀2YG相識12週年

熱烈祝賀2YG相識12週年
輝真係冇撚得輸
mamamoo嘅四位美女都好靚好有特色,但佢哋嘅靚唔係最起眼嗰種,如果行咩清純少女風 競爭好大 佢哋差唔多時期出道好似有red velvet, gfriend, lovelyz, oh my girl 跟住仲有 twice
都好肯定主打高實力路線出道係最啱
何況佢哋嘅舞台一直都好出色 都唔係gogobebe嘅事
有實力又被認同真係想做乜都得
依家上晒位就大把空間比佢哋試唔同嘢 (hip)

講kpop實力女團 應該多數人都係諗到mamamoo先
淨係咁樣已經心滿意足了

btw izone twice真係

呢張中學相真係最正
希望佢哋快d開ig
mamamoo嘅可愛 唔需要被世人理解
solar個TT 樣其實OK
佢fing個頭嘅力度適中啲都睇得嘅但係最後嗰un真係
依一日我相信唔會係佢地仲係歌手既時候發生
Sns真係好危險
唔想佢地再受傷
佢地兩個啲內容會比公司睇先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞