[MOOMOO]MAMAMOO討論區[21]身體健康最重要!!!

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
乜野dance practice
得中間有編舞
其餘時間都係各自各係度freestyle
笑撚死
freestyle party先啱
正常發揮
條片其實係咪sell套衫
帽T一早斷左貨
之前想買已冇哂
跳完啲笑聲真係令我諗起低低b嗰幾隻野喺山上面彈下彈下啲畫面再加埋輝嗰句多多指教真係笑死

諗住flirt人點知講錯野咁老尷
但係我睇完都係覺得可愛多過sexy

大家記勤洗手啊

https://twitter.com/kecotwt/status/1237615357260529664
笑死哈哈哈 韓國現在是看出生年度最後一個數字然後可以在不同天買口罩
韓國環境工團居然拿文星伊來舉例 Face with tears of joy
ex. 1992年生 #玟星 > 可以在禮拜二購買口罩
cr.joeka097
然後....好多木木就問星有冇攞口罩
星就Po左IG限時:我攞左啦,係尋日
好搞笑
https://twitter.com/kecotwt/status/1237615357260529664
笑死哈哈哈 韓國現在是看出生年度最後一個數字然後可以在不同天買口罩
韓國環境工團居然拿文星伊來舉例 Face with tears of joy
ex. 1992年生 #玟星 > 可以在禮拜二購買口罩
cr.joeka097
然後....好多木木就問星有冇攞口罩
星就Po左IG限時:我攞左啦,係尋日https://twitter.com/byulsexual/status/1237662028623273984
好搞笑
手持KF94有星買的日子到了
依加係人都知星92年
出年30歲

啊真上線營業了

本日「reality in BLACK -Japanese Edition-」が発売されました!!
発売を記念してMAMAMOOよりメッセージが届きました~♡

皆さま健康にはくれぐれもご注意いただきながら、「reality in BLACK -Japanese Edition-」を聴いて大いに盛り上がりましょう♪♪

Hwasa Effect but please don't play the recorder late at night

Part of the trans;
"At 9:45 pm, somebody was playing 'The Magical Castle' with a recorder. Playing a musical instrument late in the day is not right. Who played it? I'm going to learn drums!"
https://twitter.com/HwasaGlobal/status/1237667320547270657
韓國人洗唔洗咁癲
@DazzlingQueen華莎個站
200311 相關新聞
Volvo該車型於兩年前發布,在華莎“我獨”節目中駕駛後,許多女性觀眾對此車表現出了興趣。現購買後預定時間約6個月。

又黎一個
啊真心諗:JM9我做乜買乜都要跟着啊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞