(多圖)有個MK仔喺韓國就嚟出道🤢

677 回覆
101 Like 349 Dislike
人地係靚仔,好心你班毒撚咪提子人啦
佢身無屎會比人無中生有?
睇佢唱歌得唔得啦,通常呢d mk仔都係無心機練跳舞唱歌,係隊內咪顏值擔當一個,垃圾

係係係
個樣整過啦
睇佢唱歌得唔得啦,通常呢d mk仔都係無心機練跳舞唱歌,係隊內咪顏值擔當一個,垃圾

係係係

撐mk仔都有 ,人地中出過好多條女,但d港女都係要追撚住人地條撚黎含
而家kpop吹實力風,有樣唔係大撚曬,ikon d人咁柒但係人地有音樂實力所以先紅到
個樣有啲似我ex
個樣有啲似我ex

你170
咁多負皮
香港人都唔撐自己友

自己友?
英國佬投奔德國你會唔會撐佢

即刻有人問
真係幾靚仔 但係形象唔得就可以
大把女食

l_p_s_w_30我是黃旭熙的粉丝。虽然很突然但是我觉得为了他应该删除这照片。我建议在被很多人看到前删除。现在搜索他的名字出现了你的照片。为了你自己我希望你能把照片删除。谢谢。

我係條女就唔會刪啦
又唔係有錢收
紅得起再講啦
唔計金城武個d 第一張真係頂級靚仔黎 佢食咁撚多絆真係抵佢啦 我係女都主動張開腿

痴撚線 誇張到你 咁都講得出 去俾狗屌啦 屌你老母
唔計金城武個d 第一張真係頂級靚仔黎 佢食咁撚多絆真係抵佢啦 我係女都主動張開腿

on9

痴撚線 誇張到你 咁都講得出 去俾狗屌啦 屌你老母

咪係 普通韓星樣一個
極其量五官靚少少
同金城武差好遠
以前讀佢學校隔嚟
成日放lunch見佢
真人係高大 黑黑實實 相靚仔啲
嘩 條仔正到
好想瘋狂劣佢碌鳩再後入佢

l_p_s_w_30我是黃旭熙的粉丝。虽然很突然但是我觉得为了他应该删除这照片。我建议在被很多人看到前删除。现在搜索他的名字出现了你的照片。为了你自己我希望你能把照片删除。谢谢。

我係條女就唔會刪啦
又唔係有錢收

唔知想點

見到啲字都知
以前讀佢學校隔嚟
成日放lunch見佢
真人係高大 黑黑實實 相靚仔啲

林裘謀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞