(多圖)有個MK仔喺韓國就嚟出道🤢

677 回覆
101 Like 349 Dislike
細個個look無得頂
但佢係咪中國香港先
喺韓國做練習生一啲都易
99年出世18歲都未到就離開屋企去第二個國家訓練
呢一份堅持就算係mk仔都值得撐啦

其實,拍過拖都冇乜罪大惡極姐
如果連登仔有佢咁嘅外表,會唔會唔食女先

講明先,我對個mk仔冇興趣,佢唔係我杯茶
我就鍾意吳彥祖嘅

都算係正正當當咁發展一份Career既 唔會盲反
公道講句係幾靚仔喎

韓星事實係sell外型
喺韓國做練習生一啲都易
99年出世18歲都未到就離開屋企去第二個國家訓練
呢一份堅持就算係mk仔都值得撐啦

識唔識Jóhann Guðmundsson,識唔識Matt Jarvis?
佢地係英超中游球隊既球員,每日練波時間唔比你練習生少,10,11歲就開始訓練,一早就離開屋企去第二個國家訓練
中間經歷過無數辛苦,無數傷患

你話練習生辛苦所以值得撐,如果呢個係你既標準,咁我諗求其一個中游運動員你應該都要當佢神咁拜
都唔講suarez,sanchez呢啲,細個慘過你練習生10倍

有啲練習生練左十年都未必有得出道 出左道又未必有人識 就算紅左都可能要捱幾年先會有收入 有時手機都係迫你用2G 其實無必要比較啦 過程一樣係辛苦同樣係過啲苦悶既生活同放棄好多野去追夢 都係欣賞佢地份毅力姐

好坦白一樣野,你欣賞既真係毅力?如果你欣賞既係有毅力既人,你會欣賞運動員,會欣賞科學家,好多人你會欣賞
我會覺得kpop fans係人地去捧乜佢地就去跟,所謂毅力係一個比自己既藉口,到底有幾多fans係真正去look through佢地偶像既實力?而佢地偶像又有幾多係真正有實力?
我真係夠膽話,運動係慘過練習生,有啲練習生練左十年都未必有得出道 出左道又未必有人識,同運動員比真係好濕碎,斷估練習生你唔會殘廢,人地傷都傷得重過你,做明星你出左名你真係可以回塘,放鬆,唔太過分地,但運動員你就算係世界頭幾既人,你可以突然變到乜都唔係
如果你係用佢地辛苦黎做撐佢地既理由,我真係同你講,辛苦過佢地既有大把,呢個唔係理由
如果講實力,好多一線既我又睇唔出佢真係比緊世界級既實力出黎
好似宜家d後生,特別中學既會話gg老,wonder girls out,但佢地係曾經既一線頭woo,宜家我地會睇twice,但呢個努力論我由kpop崛起聽到宜家,當年hit既宜家好多都靜左,就算佢地冇人走,就算佢地既表演keep到個水平,人氣弱左都係一定既,呢個時候努力論又會突然唔見左架woo,咁到底某部分人欣賞既係乜?欣賞緊3大公司個marketing?

辛苦都要鬥
運動員係辛苦嘅,但唔代表地獄式練唱歌跳舞就唔辛苦嘅,而家都係用返同樣係明星嘅人比啫。如果按你邏輯咁講,運動員都唔好同三餐不繼為養家嘅低下階層比喇,運動員殘廢都未至於手停口停,窮人連夢想都冇得講架

twitter係寫中国香港
第一張好靚仔喎 大把女中意
twitter係寫中国香港

佢冇話事權嘅...SM要點寫佢都要接受

l_p_s_w_30我是黃旭熙的粉丝。虽然很突然但是我觉得为了他应该删除这照片。我建议在被很多人看到前删除。现在搜索他的名字出现了你的照片。为了你自己我希望你能把照片删除。谢谢。

我係條女就唔會刪啦
又唔係有錢收

唔知想點

見到啲字都知

得啦可以唔使追
呢個世界大把仔洗咪睇個奶共既
佢呢家個look同一般韓仔無分別 以前mk look 先有陣本地味
睇完佢之前d跳舞片,跳到柒到.....
得外型有撚用
佢而家係SMROOKIES,即係公開練習生,未正式出道,只係正正常常都出到道。有人可以係公開咗3年,都未出道架

佢而家係SMROOKIES,即係公開練習生,未正式出道,只係正正常常都出到道。有人可以係公開咗3年,都未出道架

老實講
而家全世界既藝人大大少少點都有執架啦
睇樣似美白針加收窄鼻翼
可能鼻樑都有打少少
不過人在外地追夢點都支持
終於有仔做韓星
之前果啲都係女女
得外型有撚用

講真佢咁高 跳舞好睇極有限
Ten Mv已出
https://youtu.be/V4gCv1CifJg
Cap左啲圖
得外型有撚用

係柒得好緊要個隻,一睇就知無跳舞細胞,有d韓星米8都跳得頸好,唔太關身高事
得外型有撚用

係柒得好緊要個隻,一睇就知無跳舞細胞,有d韓星米8都跳得頸好,唔太關身高事

人地之前都未練 依家練完應該會好啲呀?
得外型有撚用

過米八都可以好好睇
Ten Mv已出
Cap左啲圖

屌 睇完唔知邊個係佢
Ten Mv已出
Cap左啲圖

屌 睇完唔知邊個係佢

Ten著白衫 著黑衫就係黃旭熙
呢個Post班毒撚洗唔洗咁撚酸,
人地做過MK仔溝過女呢D都拎出黎講,
SM比得出道既都一定有樣有實力,
唔睇內文仲以為佢食煙飲酒打架樣樣齊

P.S.港仔係韓國出道冇興趣,係女就留意下

屌咁就收皮啦
又要威又要載頭盔
利申 最憎mk仔

其實你係咪嗰啲八婆
喺度9up老屈 大佬你source又冇乜都冇喺度9up
況且食煙飲酒真係算得咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞