(多圖)有個MK仔喺韓國就嚟出道🤢

677 回覆
101 Like 349 Dislike
唔明樓主有咩錯
樓豬支持你

總之佢有咩近況我都會擺上嚟
話就話mk 但樣其實高質
其實佢過完韓國 執完相
都仲係好大浸泰味
拍埋其他秦國男星
你會覺得佢係秦國人
完全唔係韓國樣喎
唔明樓主有咩錯
樓豬支持你

多謝支持
鼻翼窄左 上唇厚左
唔明樓主有咩錯
樓豬支持你

多謝支持

你個熙 failed
係時候傳開佢等呢啲柒頭MK出唔撚到度啦
靚仔係靚仔
但搞女搞到咁
好多人唔gur

正常人中學都拍過拖啦
何況靚仔?比我靚仔我都周圍屌女啦

中學未拍過拖

利申 中上男神

如果真係中上男神都無拍拖
只能說你專心向學

屌 其實幾靚仔第一張 好似某兩個韓星
Btw 以前咁mk咁play唔紅得幾多 真心
人地韓國大把又靚仔又乖仔既先多人鍾意
孖生嘅嘢,不用分得那麼細
點解近排咁多香港人去韓國發展, 到底佢地係點過到去?
上網申請? 定D韓國星探黎香港俾卡片?
點解近排咁多香港人去韓國發展, 到底佢地係點過到去?
上網申請? 定D韓國星探黎香港俾卡片?

上網申請
參加audition或星探為主
條仔有咩問題?
做咩咩都要擺上嚟批鬥?
你出post就代表啱嗰個係你?

冇話我啱 講左幾次見仁見智
無他 只係比大家認識下佢
唔想衍生罵戰

做乜啲人係咁屌樓主
擺韓狗擺mk上嚟批鬥乜唔係傳統嚟㗎咩

其實我除左話佢MK之外冇講啲乜
冇話佢整容 亦都冇話佢食煙飲酒
毫冇造謠 只係po返佢同佢朋友圈嘅相
佢為人係點見仁見智 我對佢嘅睇法就係冇好感
冇批鬥/盲反嘅意思
大家支唔支持佢都自有分數
我一個post影響唔到啲咩 佢到最後一樣都會出道
我都講過SM睇樣多過實力
我唔排除佢做左一年練習生就突飛猛進
所有野都係等佢出道再算
SM嘅立場係中囯香港
以往都不停掟人返大陸做野 好似宋茜同允兒咁
加上佢係香港人 佢嘅表現真係拭目以待
我唔算係anti 只係佢留左壞印象比我
同埋我post左咁多圖同片 主要都係想大家認識下佢 對佢有個初步印象先
我都唔知點解不停被人屌

佢地係咁架啦 平時見泡就係咁屌 見到有個mk做韓星就係追夢有理想 同台灣人一樣 香港之光

根本就係
平時喺到笑台灣人盲捧周子瑜
自己咪一鳩樣
點解唔可以對佢冇好感
就因為佢香港人呢個光環?
啲人根本就盲撐
連少少反對聲音都唔容許
但對唔住對一個mk仔真係支持唔落
最搞笑就係話樓主提子
條仔有咩問題?
做咩咩都要擺上嚟批鬥?
你出post就代表啱嗰個係你?

冇話我啱 講左幾次見仁見智
無他 只係比大家認識下佢
唔想衍生罵戰

做乜啲人係咁屌樓主
擺韓狗擺mk上嚟批鬥乜唔係傳統嚟㗎咩

其實我除左話佢MK之外冇講啲乜
冇話佢整容 亦都冇話佢食煙飲酒
毫冇造謠 只係po返佢同佢朋友圈嘅相
佢為人係點見仁見智 我對佢嘅睇法就係冇好感
冇批鬥/盲反嘅意思
大家支唔支持佢都自有分數
我一個post影響唔到啲咩 佢到最後一樣都會出道
我都講過SM睇樣多過實力
我唔排除佢做左一年練習生就突飛猛進
所有野都係等佢出道再算
SM嘅立場係中囯香港
以往都不停掟人返大陸做野 好似宋茜同允兒咁
加上佢係香港人 佢嘅表現真係拭目以待
我唔算係anti 只係佢留左壞印象比我
同埋我post左咁多圖同片 主要都係想大家認識下佢 對佢有個初步印象先
我都唔知點解不停被人屌

佢地係咁架啦 平時見泡就係咁屌 見到有個mk做韓星就係追夢有理想 同台灣人一樣 香港之光

根本就係
平時喺到笑台灣人盲捧周子瑜
自己咪一鳩樣
點解唔可以對佢冇好感
就因為佢香港人呢個光環?
啲人根本就盲撐
連少少反對聲音都唔容許
但對唔住對一個mk仔真係支持唔落
最搞笑就係話樓主提子

喺到話講佢拍拖扑野會毀人前途
但又話呢啲係小事/過去左唔洗理
自相矛盾

你認真

你認真

紅唔紅就未知
不過唔知可唔可以成功洗底呢

哇。。

點解個樣又唔同左

完全唔同樣曬,SM公司1號樣

哇。。

點解個樣又唔同左

Sm好中意呢啲樣
整左容?

哇。。

點解個樣又唔同左

Sm好中意呢啲樣

錯,係d妹妹仔鍾意d咁既樣,所以一定要照呢d樣整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞