(多圖)有個MK仔喺韓國就嚟出道🤢

677 回覆
101 Like 349 Dislike
追韓星特別多5p mk仔真係無講錯
成班毒撚葡萄 自己香港有人出道就個個係到踩 好心香港人唔好咁mean啦
其實幾靚仔 好想比佢屌下 利申:真絲
成班毒撚葡萄 自己香港有人出道就個個係到踩 好心香港人唔好咁mean啦

咁你應該係公廁 香港大把靚仔 一人屌你一次都幾和味

發覺屌鳩樓豬個啲都係絲

係咩

屌 睇完唔知邊個係佢

Ten著白衫 著黑衫就係黃旭熙

多謝支持

https://youtu.be/V4gCv1CifJg

老老豆豆
Ten 呢首歌同隻舞好正
但唔知黃旭熙做咩要係入面

咁都叫歌咩淨係中間朗誦幾句

我都聽到r哂頭 咁算係咩歌

推個dancer出黎扮唱歌
係mk 仔就岩
希望佢屌多d 泡菜妹!
呃多d 蝦條!

發覺屌鳩樓豬個啲都係絲

係咩

香港多雞是常識吧

發覺屌鳩樓豬個啲都係絲

係咩

香港多雞是常識吧

佢係鬼雞咩 雞都起碼有錢收
好可愛
而家kpop吹實力風,有樣唔係大撚曬,ikon d人咁柒但係人地有音樂實力所以先紅到

Ikon邊度柒
都幾肯定佢係nct入面會無乜存在感論靚仔過佢既起碼都有5個,論才藝我都費事講,應該都會比半句佢rap下既
都幾肯定佢係nct入面會無乜存在感論靚仔過佢既起碼都有5個,論才藝我都費事講,應該都會比半句佢rap下既

咁靚仔呢啲嘢好主觀嘅

咁靚仔呢啲嘢好主觀嘅

佢應該因為有秦國血統,同識講秦文,配合到NCT Asia個計畫,個樣又啲底,唔使換面而被揀中
仲要中国香港,食到三家茶禮
算啦
反正隊垃圾都唔會紅
比佢發下明星夢

算啦
反正你條垃圾連g5都入唔倒
俾你踩下人地垃圾又點話
以前讀佢學校隔嚟
成日放lunch見佢
真人係高大 黑黑實實 相靚仔啲

林裘謀?

一城林氏中學

謀記
而家kpop吹實力風,有樣唔係大撚曬,ikon d人咁柒但係人地有音樂實力所以先紅到

Ikon邊度柒

ikon唔柒喎 我覺得B.I好型

雖然bobby係得實力 但金振煥都好靚仔
算啦
反正隊垃圾都唔會紅
比佢發下明星夢

算啦
反正你條垃圾連g5都入唔倒
俾你踩下人地垃圾又點話

又岀嚟扮oxford啊柒頭
講咁耐都仲未有證據嘅?
之前係英國留學post比人撚狗撚到潛水喎

點啊?
定係係淘寶買superme比人踢爆咗啊?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞