(多圖)有個MK仔喺韓國就嚟出道🤢

677 回覆
101 Like 349 Dislike
喺韓國做練習生一啲都易
99年出世18歲都未到就離開屋企去第二個國家訓練
呢一份堅持就算係mk仔都值得撐啦
近照

自膠

上粉都得,係d傻仔唔識分,以為d所謂明星真係天生好樣
個身黃,有印果d,特別d女係成隻腳上粉tim啊,根本化到你唔認得可以

迷妹P圖好勁,調光變白soeasy
呢個Post班毒撚洗唔洗咁撚酸,
人地做過MK仔溝過女呢D都拎出黎講,
SM比得出道既都一定有樣有實力,
唔睇內文仲以為佢食煙飲酒打架樣樣齊

P.S.港仔係韓國出道冇興趣,係女就留意下
喺韓國做練習生一啲都易

識唔識Jóhann Guðmundsson,識唔識Matt Jarvis?
佢地係英超中游球隊既球員,每日練波時間唔比你練習生少,10,11歲就開始訓練,一早就離開屋企去第二個國家訓練
中間經歷過無數辛苦,無數傷患

你話練習生辛苦所以值得撐,如果呢個係你既標準,咁我諗求其一個中游運動員你應該都要當佢神咁拜
都唔講suarez,sanchez呢啲,細個慘過你練習生10倍
喺韓國做練習生一啲都易

識唔識Jóhann Guðmundsson,識唔識Matt Jarvis?
佢地係英超中游球隊既球員,每日練波時間唔比你練習生少,10,11歲就開始訓練,一早就離開屋企去第二個國家訓練

你話練習生辛苦所以值得撐,如果呢個係你既標準,咁我諗求其一個中游運動員你應該都要當佢神咁拜
都唔講suarez,sanchez呢啲,細個慘過你練習生10倍

有啲練習生練左十年都未必有得出道 出左道又未必有人識 就算紅左都可能要捱幾年先會有收入 有時手機都係迫你用2G 其實無必要比較啦 過程一樣係辛苦同樣係過啲苦悶既生活同放棄好多野去追夢 都係欣賞佢地份毅力姐
咁靚仔唔溝女,做hehe咪仲浪費資源
洗乜出道 未出道個朵都咁花
btw好記得佢以前ig d英文係笑死人
唔係grammatical mistakes
直情仲衰過google translate
洗乜出道 未出道個朵都咁花
btw好記得佢以前ig d英文係笑死人
唔係grammatical mistakes
直情仲衰過google translate

咁都叫唔靚仔or一般 笑撚死
連登個個都係金城武 吳彥祖?
毒撚垃圾有翻啲自知知名好唔好
利申::我有咁嘅樣都周圍食女啦
不過個鼻係咪整過?個感覺好唔同但又講唔出口

我都覺得唔同咗樣咁 直咗咁 明明之前個鼻好大 但唔知係咪化妝嘅效果
喺韓國做練習生一啲都易

關我撚事咩戇鳩仔
柒下柒下咁
不過個鼻係咪整過?個感覺好唔同但又講唔出口

我都覺得唔同咗樣咁 直咗咁 明明之前個鼻好大 但唔知係咪化妝嘅效果

有少少似郭富城初出道個樣, 尤其對眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞