(多圖)有個MK仔喺韓國就嚟出道🤢

677 回覆
101 Like 349 Dislike

個Lucas九成都會係nct中國小分隊到出道,如果呢位前練生講佢好左膠係真嘅話,都好大機會同王+2一樣咁奶共

Sm會叫佢奶共 應該 戴定頭盔

其實..............件白色背心真係好柒

執完之後唔同左樣
推啊
再推啊
見隔離ptgf post咁熱鬧
原來黃旭熙個ex係ptgf
見隔離ptgf post咁熱鬧
原來黃旭熙個ex係ptgf

利申 喺隔離post其中一batch度睇到 不知真偽
同過水水一齊個條仔?
早兩年仲係街市幫佢老母煮面依家就話做明星
同過水水一齊個條仔?

邊個水水?

咁孝順?

咁孝順?

幫手睇檔啫,搵日問下佢個泰國老母先

l_p_s_w_30我是黃旭熙的粉丝。虽然很突然但是我觉得为了他应该删除这照片。我建议在被很多人看到前删除。现在搜索他的名字出现了你的照片。为了你自己我希望你能把照片删除。谢谢。

我係條女就唔會刪啦
又唔係有錢收

唔知想點

見到啲字都知

講野好似外國人
認真覺得靚仔 五官端正又高又有肌肉已經贏好多仔九條街
但出道之前已經咁多緋聞應該好快收得皮 定係可以索性走陳冠希路線
但出道之前已經咁多緋聞應該好快收得皮 定係可以索性走陳冠希路線

我見啲NCT站post呢啲相嘅時候個caption都係寫Yukhei's friends 好似覺得冇咩問題咁

我見啲NCT站post呢啲相嘅時候個caption都係寫Yukhei's friends 好似覺得冇咩問題咁

就咁睇冇肌肉wor

舊相有啊
好幾靚仔

就咁睇冇肌肉wor

舊相有啊

大事化小洗定腦先
淨係靠個樣冇用既
要比人知道有另外一啲才華先會keep到人氣
柒到仆街,呢家條仔點?
係大陸彈起左
奶共 好撚多中国fans,琴日直播 on99咁show咗個煙盒出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞