有冇遊戲可以超越 '生化奇兵:無限之城' ?

263 回覆
64 Like 4 Dislike
畫面到宜家睇都好靚
本篇同DLC海葬個反差極大
玩哂有好強既失落感
唔計連線既話,我鐘意Portal 1多d
3集邊集最好玩??
岩岩爆左1 , 發覺唔係真係咁神, 有D失望
1.2.3都爆晒 故事好正
咁2,3你應該都唔會好有驚喜了.
你試3喇, 多左個飛鈎可以飛來飛去. 2同1玩落唔差太遠.
如果第一集玩到good end,到你第3集dlc爆機 你會哇一聲

同埋隻game過一排玩返d劇情又有新體會
我想問....如果部機冇第一集save, 咁個DLC會預設邊個ending?
我當年打一代係另一個平台. 依家唔想玩多次.
a man chooses, a slave obeys
當年玩bioshock既人,我諗成世都唔會忘記e個位
你係唔明個故事定溶入唔到個世界?
有中文wo
Pc 按o 選返錄音可以睇返文字錄音
ps4都有?
就係玩法劇情都無咩驚喜, 美術 / 世界觀係好正
唔知係咪玩得多近年既大作, 寵壞晒
如果係當時玩既話可能會驚喜D?
不過只係玩左第1集, 都會玩埋佢睇睇點
ds1世界級
所有道具都有劇情線索
Tlou
Gow3一流 最新個隻無玩過
我都係 玩左兩三個鐘無玩落去
以前睇人玩以為係恐怖game黎
想當年玩完要上網睇返個劇情解釋
其實睇你點比較既啫
計劇本RDR2唔差得過佢
RDR2既Sandbox變成佢既優點同時又係缺點
好既係可以真係融入到個世界
唔好既係你代入感唔夠就會變得有啲怪
當然生化奇兵架空既世界觀
令佢既劇本增添好多色彩
啲迷團一個一個咁解開
最後再串連哂成個錯綜複雜既故事
遺憾美+半開放式結局
對應返Topic既Infinity
當年真係覺我無乜Game可以同佢有得比
不過兩個DLC其實係咪有少少夾硬串返1,2集
始終正傳可以話係無乜關連
反而Fitzroy係DLC個段有啲驚喜
有中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞