有冇遊戲可以超越 '生化奇兵:無限之城' ?

263 回覆
64 Like 4 Dislike
遲d好似有4
無限個美術設計真係好正 一開頭上到去洗禮已經好震撼 目前為止都未有第二隻驚比到同樣體驗我
btw第一集好陰森恐怖搞到唔敢玩
dead space lo
第三集我有慢慢睇D 海報同埋D 場景, 個世界觀係好正
但係玩到救咗條女出黎, 去咗個海灘之後坐LIFT 發現條女有超能力可以開PORTAL 見到法國
玩到嗰度好撚迷失, 太多問題, 完全唔知隻GAME 個故事係點
之後停咗
最尾會講番清楚
最正係爆左機之後上網睇埋人地d推論,真心痴線
不妨去 wiki睇一睇故事前段, recap下, 玩落會有趣味d
其實你如果頂到開頭, 後尾來來去去都唔會太得人驚.
我連biohazard都驚得濟玩唔掂, 但呢隻我都頂到. 呢隻係好野來的, 建議你再試下. 一係就個mon較光D.... 同埋開easy, 會冇咁驚
唔玩1 2集直接玩infinite有無影響
玩到最後....其實有D影響.
真係唔想玩1,2就至少睇wiki個故事.
之前都有諗過上網睇少少劇情, 但又驚畀人劇透
一我有玩爆, 知個ENDING
齋上WIKI睇返1, 2 故事會唔會穿左大橋?
留名先,岩岩爆左Bioshock 1,故事真係幾正
但係個final boss太撚廢
係咪支那人想聽支那配音
d ammo儲得多就唔恐怖 一排60發反機械步槍彈夠殺1隻elite big daddy

被動技裝近戰放電
想問一共有幾多個DLC ?
elizabeth
1同2冇,但steam 有中文補丁可以用,玩完3 即刻玩返1同2
起下底都知大陸仔黎
你會慢慢發現個女仔點解會俾人困住座塔到
當然你唔可以當call of duty冇劇情咁玩
後面先會發女主點解有超能力同堆同男主係咩關係
我建議玩埋佢先
隻game要用少少腦力理解個劇情
未打爆唔建議睇網上劇情
Nier係用低成本造出佳作嘅典範
但論完成度差人九條街
嚴格黎講兩隻dlc ,上下集
仲要耐心執垃圾
因為自己冇左超能力而死
https://www.youtube.com/watch?v=RiEKRg-uf98
一播 La Vie en Rose 眼淚停唔到
個ending睇到呆左
震撼左勁耐
裝拾荒者執到成日爆錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞