有冇遊戲可以超越 '生化奇兵:無限之城' ?

263 回覆
64 Like 4 Dislike
伊莉莎白真係AI界嘅女神
平時D AI troll到爆炸
得佢係明燈feel
好鐘意一代個劇情真係好神
一切都係設計好哂
淨係開頭果幾句已經係哲學大師既級數。
個製作人已經離開左2K
同埋1同3已經圓滿晒成個故事 再續寫好畫蛇添足
2K不如認真用無限個畫質重製一代好過
依家個所謂重製廢到仆街
一代成個開場由飛機失事到燈塔入海底極樂城成個正到唔識形容(辭窮
個好結局雖然短到仆街但帶俾人感人真係無限

a man chooses a slave obeys
Portal 個設計好有心思,一代ending首歌都好正. 可惜half life爛尾
肥佬識數三未
數錢就識
第2集個DLC又係好撚正
唔算太長嘅Gameplay時間已經又有Plot Twist,又有感人場面
但硬係唔多覺有人欣賞第2集個DLC
識貨
Little sisters受驚睇野會正常返
有個位籠裏面條友(splicer)叫你埋去, 突然轉返正常,嚇鬼死
原來我lag左咁耐
如果係ken自己整返就期待 不過都係希望整個真。重製版1代
明明成個海葬DLC都整好部分景了
Fallout 2,nv
美服PSN 3月就係送汪達重製版
照計港服應該一樣
沒GOD OF WAR
沒Persona 5
GOW (2018) 我覺得未有上面嗰堆既高度
上面嗰堆係我真係會成日諗起既遊戲

P5冇玩,本身等P5R,但而家冇時間玩
gow都無人中0高度
純個人意見
人中0真係太多野玩,太多吸引既要素
要睇女有AV女優,要感情線有真島,男人既浪漫就睇桐生+久瀨
Disco Dance個音樂遊戲係咁多集入面最好玩
有幾個戰鬥風格 (雖然最後都係用火爆浪子+舞者)
OST,成日諗起既就係WOW WOW WOW
一係就I WANT TO BE YOUR GIRL

我對GOW既印象,OVERALL係好,但係冇嗰種獨一無二既震撼感
誇張D講,我覺得人生冇玩過GOW(2018)係冇乜所謂
但如果冇玩到上面講既遊戲,我會覺得係一種遺憾
神級我覺得要加埋portal 2
畫面以舊game黎講而家都覺得靚 不過英文差....
would you kindly
主人有咩吩咐?
嘩,竟然無人講persona5!? 學生身份既怪盗抵抗強權挺身而出,發揮內心既反抗之心喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞