有冇遊戲可以超越 '生化奇兵:無限之城' ?

263 回覆
64 Like 4 Dislike
撲街?
玩左2次
個故事真係好正
好鐘意elizabeth
bring us the girl and wipe the dept

"brooker, are you afraid of god"
"no, i am afraid of you"

仲有首"will the circle be unbroken"
我真係狂煲
小弟中文詞彙唔好,係好撚正
第一次玩 已經俾天空之城吸引住 到後期跌返去水底個種反差
Biohazard Operation Wuhan City
elizabeth
劇情加景色
真係慢慢行同聽聽d錄音
射擊其次
第三代困難都打得爆
頭兩代困難打唔店
頭兩代資源少
隻狼睇人玩好d
巫師三都唔錯
無限之城好好地咁講左平行時空依樣野
玩左海葬?
天空之城係其他遊戲比唔到我果種感覺
係空中飛黎飛去
D怪成班痴線佬
玩左,但英文唔太好
唔太睇得明個故事
要慢慢玩
玩開射擊遊戲應該一星期都爆到慢慢玩
海葬有中文
其實個dlc先係成game終極結局
同埋解釋返第一代的起源
海葬個女主就係第三代主線個女主
雖然個結局
呢隻game講緊社會的體制 點先會創造到真正的烏托邦
所以講深度冇一隻game及得上

系列完整度又係完美 1同3首尾呼應相連
好彩第一集一黎就玩到good ending 所以玩到infinity dlc結局真係幾乎喊出黎

玩過咁多game witcher同佢印象最深刻
lf2
一班男同學,學校小息圖書館忍住細細聲玩
呢種快樂真係畢生難忘

呵!
生化奇兵尾燈都見唔到
gta sa加gta sa samp啦
論遊戲性大把game超越啦
Okami堅正。玩四五十粒鐘完全唔悶。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞