有冇遊戲可以超越 '生化奇兵:無限之城' ?

263 回覆
64 Like 4 Dislike
係咪純女聲果首
咩嚟Dlc?
玩完1999覺得浮空同電係最好用
Burial at Sea, 第三集個DLC
係啊
生化奇兵可唔可以唔玩1,2,一黎玩3?
琴日玩完2,覺得故事同結局好正,唔明d 人點解話第2集差. I miss you, Delta

"Evil is just a word. Under the skin, it's simple pain."
話2差果D, 通常係相對1來講, 冇咩大突破或者好創新的構思.
傳說對決 >>>> all
可以
唔計DLC既話,同頭兩集關連既地方得好少好少
有得用daddy 同個鑽其實已經好正,係d 技差唔多
人地又daddy我又daddy, 但我完全feel唔到自己厚血強大好揪.
你打到後面d alpha series( 即主角d 兄弟), 其實都好脆
故事相比本家整嗰兩集嚟講係普通啲,不過戰鬥系統係三集入面最好
改善咗第一集嘅不足,防衛戰又幾過癮
之後infinite 簡化晒玩落爭咁啲
防衛戰幾好玩,SET到一地陷阱
第二集唔係差既只係劇情上冇必要,sofia lamb係第一集根本冇出現過,突然憑空出現攞戲黎做好odd
而且劇本同深度完全比唔上第一集

不過分開去睇都係好game,特別係戰鬥系統明顯進步,同little girl互動
玩一先好d
始終好野放後面
如果淨係玩三都得
其實第二集突轉個尾果到好正
用little sister睇個rapture
我呆左
ys,呢到真係做得好,用litter sister angle具現化佢眼中既rapture
我覺得第一集正d其實
雖然唔同類 但我眼中最正嘅game始終係zelda botw
勁難玩,d怪靈活得黎又射得準
請善用魔法
我玩完3先追返1同 2,就會發覺有幾神
岩岩出個陣即刻買黎玩,劇情真係好難忘
fps 劇情game 真係冇乜邊隻夠佢正,除非Portal 2 都算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞