大家睇清楚,白人左翼有幾鄙視香港人抗爭

359 回覆
308 Like 88 Dislike
原來冇極左國家係極右咁一党專政?
個班自命清高既垃圾乜柒都鄙視嫁啦
因為佢地天生愛當奴
就想全世界一切當奴
共產主義支持民主多黨制?
你使唔使睇下馬克思、列寧講乜?
佢地由頭到尾都反對民主
話民主係資產階級愚弄無產階級
話democracy in a capitalist society is an illusion喎
好明顯係
每一次有激進左翼上臺
都會變死幾百到幾千萬人嘅殺人暴政
蘇聯、中共、北韓、古巴、越共、赤柬、剛果、利比亞、安哥拉、莫桑比克、埃塞俄比亞、尼加拉瓜、委內瑞拉……
人一藍 腦便殘

黑警打鳩人又扮睇唔到

咩都係美帝搞嘅?
咁你班垃圾白人就移民去支那啦屌
呢班白鬼必須送中
伊拉克戰爭係要剷除薩達姆呢個暴君
佢害死咗過百萬伊拉克人
屠殺咗廿萬庫爾德人
唔推翻佢即係助長壓迫嗟?
白人左翼
“Additionally, Antifa and other far-left social justice warriors have smeared the Hong Kong protesters as "far-right" and "fascists." ”

https://www.conservapedia.com/2019_Hong_Kong_Extradition_Protests#cite_note-10
我嗰個移咗民加拿大嘅表哥都係呢挺人,反美國撐中國,但一生人從來都冇去過一次大陸
佢而家30歲都仲做緊兼職教師,喺嗰邊仕途麻麻,又痛恨加拿大政府主動收難民,怨政府做乜咁多事幫美國拉咗孟晚舟。。。
可能呢班白左本身係losers, 覺得西方民主制度下他們個人沒有得益,又崇尚而家中共政府極權管治下既高速經濟增長及先進基建,咪有呢種思維囉!
我阿嫲當年都話薩達姆害死好多平民
共產主義最終係無政府無國界地球村 仲民咩主多咩黨
白人左翼
左膠就好鐘意個種 睇唔順自己國家 個種叛逆同"反常性反思"
同喺弱勢個邊搵個啲 小小既光輝, 再揭穿下發達國家既墮落

個種眾人皆醉我獨醒 同"超然"既感覺 食大麻都搵唔到.
E班人係白人主義者黎
佢地係好似我地睇唔起大陸人咁睇唔起我地

上YOUTUBE見到條片個BBC講一口流利英式英文, 下面COMMENT就係笑尻佢ASIAN講乜尻英式英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞