大家睇清楚,白人左翼有幾鄙視香港人抗爭

359 回覆
308 Like 88 Dislike
因為比批鬥同死個個唔係佢地
英國工黨議員George Galloway:譴責西方借香港示威打擊中国!

https://www.youtube.com/watch?v=xTU88DEaR6w
屌我打錯眼訓到打錯字

who give a shit to a leftie

你叫我三毛都冇用架
美國左翼Lasse Boysen香港人=新納粹

美國左翼Mason Martin香港人多個無辜人,取悅你們的美國主人!

呢班人如果生於蘇聯或中国
一早冇撚晒命
要香港人睇清事實
美國右派比左派更可靠
理得佢地講咩,根本佢地呢班另類white trash講嘅野同white supremacist嘅racist心態無咩分別,黃種人爭取普世價值下嘅民主自由就有問題、低等跟歐美舌,講到尾咪又係自大嘅stereotyping,唔通爭取公義呢個中華概念都係歐美專利咩,香港人又唔通見人講兩句就唔反抗咩
阻住地球轉就係呢d
香港藍絲都未解決走去理班小眾美國佬who fucking cares?
其實從來美國人都事不關己架啦

美國建國嘅精神係自由同民主,基本上打起呢兩樣支旗號,大部分民眾嘅民意都會支持

少數左翼咪由得佢地,佢哋至少唔會有行動主動反制香港民運 (YT 9up除外)

共和黨同民主黨之間嘅立場關係亦唔似香港所謂建制同泛民長期企喺對立面,今次 HKHDA ge bi-partisan agreement 就可以睇得出佢地對海外事務係可以一致向外嘅
係咪唔打國際戰線呀?
左派食屎狗
左派食屎狗
左派食屎狗
左派食屎狗
左派食屎狗
左派食屎狗
左派食屎狗
x1,000,000,000
呢個世界咩人都有 最緊要佢哋唔係主流 理鳩得佢哋點諗
唔好揮美國旗呀
美國人唔鍾意嫁
又黎 屌你老味
屌china又何嘗唔係將自己塑造成一個imperial power
Conservatives不知幾中意
佢地輿論巨頭Charlie Kirk讚香港人愛美國(自由)多過班美國左翼
都唔撚知想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞