大家睇清楚,白人左翼有幾鄙視香港人抗爭

359 回覆
308 Like 88 Dislike
啱呀,慢慢鬧白左,鬧埋五毛,最好就將時間浪費曬喺班冇救嘅垃圾身上

順帶一提 「你係咪想破壞運動?」「你係咪熱狗/共碟嚟㗎?」 啲句式咁熟口面嘅?

請問邊個先係破壞運動嗰位?
到Trump做嘢班仆街咪又嘈「美帝國主義」?
P牌仔話人破壞運動
你咪繼續姑息舐共左翼
由得佢地抹黑香港抗爭囉

共匪B隊就係你呢啲人
不推文回覆
哇 係賊喊捉賊呀
共匪b隊?你自介緊?
班左派好似自從輸咗總統大選就short 咗,反侵反到底,一啲甚至為反而反,如果有睇開美國talk show 都佢哋有幾痴線,就連成功同金仔溝通同開會都反
白人左翼
幫舐共白左開脱嘅人話人共匪B隊自介?
返去問你中宣部狗主攞人民幣啦P牌仔

幾歲呀你?
識幾多歐美政治呀你?
識幾多國際關係史呀你?

吠🐶
左翼本身就係精神分裂㗎啦自己爭取平權=正義
非白人爭取民主=CIA政變顏色革命
毛賊東、史太林殺一億人就冇所謂
美軍炸死一個伊拉克細路就十惡不赦
......
罄竹難書
話完我破壞運動之後 再話我話你破壞運動 犀利 智商同警甴有得比
五毫子擺低喺度畀你 返去同你啲白左friend玩啦good dog
Ben Norton, Dan Cohen, Max Blumenthal呢啲Commies好有組織系統抹黑任何唔係反美嘅抗爭,尤其是對香港,香港人畀佢地屈「CIA極右法西斯反華資本主義暴徒」屈咗半年都有。

啲人成日話「唔好理」,知唔知佢地破壞緊香港抗爭?
你都唔知自己噏乜柒
食人民幣食到你懵撚咗就真
你自己睇佢地寫乜、拍乜囉
死白鬼關我撚事咩 佢地成班顧好自己先啦 uneducated 狹窄窮撚
其實左派(支共唔計)同香港示威者應該要係朋友嚟.........
只要係反極權嘅人 我唔理係無政府主義者(極左)定係要民主嘅人 even共產黨(唔撚係支共)
只要反極權其實都應該要企埋一齊 打低支共

美國嗰套係有佢嘅唔好 但係支共一定係燃眉之急囉
左翼追捧封建獨裁者,服撚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞