[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#117

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
Nars 雀斑都遮到
好想買但無優惠個價錢又有啲貴
有用,唔好對佢有咩期望只會小咗岀油。
想問下大家邊度仲買到pk107
或者會唔會有替代
Sk2係好用既,我用嗰排塊面冇乜特別野發生,最明顯係少左暗粒,總之皮膚整體上好左
缺點就係貴同埋唔岩乾肌用,但一枝230ml,唔濕敷既話,我用到大半年
同埋最好唔好用磨砂係塊面到,因為都幾傷
可以用酸黎去角質
請問有冇碎粉掃推薦🙏🏻用黎上粉餅當底妝
見ig勁多人推薦淘寶掃 但依家淘寶不了
求推薦分享謝謝你
宜家shiseido好似有更新版嘅pk107,網上有人對比,好似話上多唔會好似pk107咁顯藍光
鐘意勁閃眼影用咩primer好
離題先

大家組咗新工會未??
7個人就成團啦
https://lihkg.com/thread/1900301/page/1
我都係呀絲打!
搞到用咩都要好小心!
本人肉眼冇咩分別
不過一係陽光/燈下同行嘅人都會""話塊臉望落似貴婦肌
Benefit有sponsor黃到金嘅balu拍片同埋俾products佢做giveaway
大家可以去睇下balu新片
想請教下有無咩美白產品介紹,本身黑底,面色又差,暗黃仲有,黑眼圈同眼紋都想救下

本身皮膚混皮,T字位成日有油光
但係上面效果係咪一樣?可能宿舍燈光問題 我上PK107嘅時候未試過見到藍光 平時搽完都唔覺有咩分別 係最近影多咗相睇翻先見到效果
想問下有冇瘦面機推薦
我只用過舊版對比唔到

我之前都好奇上幾多會有藍光,所以我試過用pk107重覆上同一地方,上咗大概3次之後會有明顯藍光
其實我都覺得效果唔明顯但望鏡又覺得有效果
我用手指狂捽再畫落手臂都見唔到
咁你用完之後諗唔諗住試新款?
Luxbeauty 係藍架
https://lih.kg/1889678
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞