[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#117

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
已經買左高效美白同超抗氧精華三入
有冇人想夾一支試下?
可能岩岩未load 得切,岩岩轉左已付款啦
用手機safari俾錢冇彈過
大家可以試下
我都係手機safari俾
一take過
我都係兩枝兩枝咁買控油型真係無得頂
我頭先太心急見到未付款就取消咗張單
之後又碌多次係成功付款嘅
但頭先我PM個客服佢同我講果張未付款嘅單其實係有過到數
好彩佢話會退返錢俾我
個網真係太lag了
終於買到三倍抗氧化
想知係咪一定要冷藏架?唔想放入個雪櫃
感覺次次拎出黎掂到雪櫃好污糟
想問下 皮膚容易塞 起白頭
適唔適合用美好時光?
睇緊美好時光同埋ezskin個保濕膠同保濕乳

洗面護膚一向好簡單
Ezskin 洗面霜-> avene水-> cetaphil lotion -> a酸
覺得cetaphil有啲厚
唔該晒
佢個網話開封前都要放入雪櫃
-------
Q7:三倍濃度‧超抗氧化精華有特別的味道、偏茶色外觀,是正常的嗎?
A7:超抗氧化精華的味道來自於硫辛酸,為了保障添加的濃度能達到抗氧化效果,帶輕微硫磺溫泉味道是必然的。 三倍濃度的味道,則除了來自加碼濃度的硫辛酸之外,還有新成員牡丹酚的獨特香氛。三倍濃度的顏色,來自硫辛酸(黃色)與EUK-134(紫色)的混合色。超抗氧化精華與三倍濃度的差別在三倍濃度的顏色更深的明顯有感。 顏色,是保障高濃度高活性的視覺指標。當您保存良好時,譬如放在冰箱5℃冷藏,這顏色就能久久維持深色調。當您任意放置在室溫下、甚至更熱的環境,大約一個月左右,您就能有感看得出顏色變淡。特別是EUK-134,對熱非常敏感,要有高活性,建議開封前以冷藏的方式保存。
我想夾!!
想夾一枝高效美白!
請問幸福肌有冇做動物測試
上佢官網好似見唔到
要放雪櫃買個mini雪櫃放
都想試下
成日覺得護膚品同雪櫃d凍肉 野食一齊放會滋生細菌
用保鮮紙包住
我諗我會用保鮮袋/保鮮盒裝住去隔絕啲細菌
你留 tg 丫~
你留個 tg 我搵你丫~
我混油驚控油會乾揀咗透氣,早知揀控油啦
我乾肌 想問控油會唔會太乾?
我冬天乾夏天混乾,都係買左透氣,希望啱用啦
宜家仲要預埋戴口罩會焗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞