[航空]連登飛機膠討論區55

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
request_rejected
因航包機都派啲最閪嘅773

話說 A330仲有無fix shell Y?
有,
好多了篤龍
篤航剩低5隻regional A330,坐到都難
嚟緊改曬flat bed J嚟飛短途 (C28)
好波
Westjet J class 餐同 因J 要用托盤出餐
人地仲要係第一次做full business class
人地PEY 餐 都有salt and pepper shaker 同wine service
難民J
x2
cafe de marcopolo: 13號飛兩餸飯櫃面取多謝
位反而唔係最重要 而家成個CX PEY soft product 係零 AA, BA同QR D 餐係serve domestic business 餐既格局
CX 可以同LH 比 太家都係咁衰 但人地A350 pey 係2-3-2

上次坐long haul PEY, welcome drink 都唔L比 問空姐 佢話架機好爆要幫Y 客搵overhead bin 位所以冇時間出野飲 我心諗 屌你啦
https://www.butterflyseating.com/butterfly

變J class flatbed 都得
變PEY Seat 亦都得
得咗
RJ service 如何?
CX 77W嘅PEY如果係2-3-2就好
其實PEY用 herringbone seating
即舊式國泰魚骨,隻腳隊晒出嚟嗰種
改良佢變2-2-2
唔可以flat bed 但有一定程度嘅recline
有冇得諗?
不過應該放唔到32張
2-3-2 都28座啦
最好將regional J直接變PEY
大減航YVR 787彈出彈入
咁搞法,不如搞business lite
Business 硬件配PEY軟件
是福不是禍, 是禍躲不過
係爭少少storage space
但係攤平晒好似正過Qsuite
封信啲英文...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞