[航空]連登飛機膠討論區55

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Lm
EK 777 J 跟本係on9
同樣價錢但A380正咁多
係咪特登咁樣抬高A380
EK仲要主打「豪華」呢啲77W/772 J都出得真係笑死,人哋Q suite完勝
真心坐得J既人真係咁CARE餐飲咩?
入Lounge飲飽食醉上機訓到落機啦
ANA 789 J THE ROOM都好正
唔知HKD>NRT 係咪都係咁呢
BA 777 J 係 2-4-2
學台鐵咁,柴聯自強號減價算啦
UA舊772果隻2-4-2先係終極經典
好彩差不多改曬做新polaris

中間大玩4P
UA食CO棄用,改跟CO B/E super diamond
歐美航空公司都開始買篤航個隻J,
篤航又弱了
EK J唔係2-3-2咩?
lm
得77L先係2-2-2

77W係2-3-2
嚟緊EK好似話會“升級”做2-2-2
真係多謝曬
轉左點餐 就差左好多
AA 77W
4個艙配置都幾似
我都想779有房
外國啲F suite唔係玩1-1咩
CX 整 F 應該唔會死錯人, 不過我覺得 Y+ 都要換埋
宜家 Y 換晒 passengers.zip 櫈之後, Y+ 櫈望落硬係舊咗截
SQ 或者油王嘅 A380 先咁玩啫
EK 77W 新 F 都係 1-1-1
外國啲2-2-2 J仲要係交錯咁排
因航一野由1-1-1魚骨變1-2-1 反魚骨當年真係大升級
但同F差得太少
呢個年代新F要玩房先稱得上first class啦
其實EK 77L個J 已經翻新左 唔再係77W個種 不過同A380 比都係爭左個onboard bar

ME3 J 真係Q suite 完勝 不過坐中倒頭位就爭啲

鐘意打直lie flat J 位多過反魚骨
第一代魚骨J同硬背Y凳 劣評如潮 因航嗰次真係奶曬嘢
所以先急急改 仲要做到最好
唔知77X PEY 會唔會用翻 自家 HAECO America 個隻位
但那怕去到2020呢個玩suite嘅年代,啲人比篤航first class嘅comment都仲係好高
NH 得六部77W先有THE ROOM/THE SUITE

目前主要飛英國/紐約/法蘭克福
香港真係等3月29號既NH859/NH860 轉77W

不過新版既J有倒頭位都有啲...
都係舊版J好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞