全屋丟剩十件衫! 女收納師靠「斷捨離」 月入逾十萬

513 回覆
262 Like 228 Dislike
你自己都自甘墮落做中國人,唔怪得理工研發到快速驗毒機都變Made in China啦。

仲有,未睇件事已經自貶身價,咁香港生產口罩你咪唔好用囉。
呢個LOOK無之前幫果個健身教練汁屋個LOOK正

之前果個勁有老婆FEEL
上面連登仔收皮啦 又唔抵得人
做雞on9又點 人地有佢嘅方法執到有十皮你吹人唔漲
咁叻唔見你去做
乜撚野自甘墮落 自貶身價
連登仔永遠都係踩人 邊會踩自己

乜撚野做中國人 你都on撚9唔通你係日本人呀
你頂盡咪認係香港人, 但sorry 香港人核心價值係走精面同搵錢
雖則冇支那種咁無良, 但邊到有日本人追求質素果種純粹
同屈慧妍班藍絲一樣口吻
其實要源頭減癈囉,扔完又買番咪增加堆填區負荷。你知香港冇recyle嫁啦。捐靚款衣物又唔啱基層或第3世界實際需要。
根本扔到走火入魔
港台拍過套迷什麼有講過呢啲扔野扔到痴左線
睇呢個post啲回覆可以完全理解香港而家點解咁折墮
明明收納師係幫人執好全屋物件擺位
佢掉曬你啲野再執緊係易收納啦
幫你斷左佢
唔覺肉酸
有能力嘅話可以成為個人風格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞