[時時精綵天天精彩] 二月十六日沙田十場賽日討論區

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
最愛騎師:潘頓、莫雷拉
章魚 駱穎豪
有無咁撚堅 一年幾多個賽日
呢場好似係馬主死左之後就贏
未亡人
美丹條泥根本係賭邊隻放頭
吳婉芳
食為主
彭浪順風

鼓國年

龍舟掛彭
葉廐近排戰意滿瀉 呢四隻超級大機會!

繼前次賽事贏「影疾」後,航哥剛剛又有減夠分的「燈胆精英」爆冷贏出,呢隻馬上次留後塞車,呢鋪唔等即刻放頭郁手,家陣贏咗都要畀競賽小組抽秤跑法,但從中亦見到葉廐戰意有幾盛,若果係平時,梗係回一場先郁,冇咁多手尾呀!

呢期周日賽事,航哥又有好多筍嘢出場,當中四匹處女馬,更加係準備就緒差一吓按掣咋!第一場「富祿」近兩仗分別得第3及第2,愈來愈近要W架喇!第二場「天地僑福」上場谷草排11檔回一回跑第5,今次過來田草千二排2檔,你話呢隻質新馬贏唔贏得呢?第四場匹「紅旺」,好多次成熱門輸了,上來千四更啱佢,巴度續騎要好小心。仲有第九場匹「獎金大王」,減分多嘅自購馬,剛剛跑第三只輸畀「傳盛」少少,急於進攻嘅航哥,唔會再留手,呢次一於接住再搏!

呢隻唔係用來贏架
彭定國
鼓國年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞