依家情況未去到最壞 唔想延後婚禮

747 回覆
52 Like 862 Dislike
只會越變越差變本加厲
咪呃自己啦
喺一個疫症面前 唔係話你評估過風險覺得冇事就唔會出事
作為一個負責任嘅成年人 應該postpone個婚禮保障大家嘅生命安全

不過我諗你應該都唔明㗎啦
就咁睇你應該都係個自私自利嘅死港女
咁都企硬唔到
你應該都唔係好驚武肺姐
沙士係咩來?!
侍應阿姐九成返過大陸,親朋戚友當中又極有可能有一個成日返大陸,當中有一個有武漢肺炎,一場婚宴過百人,幾十個家庭,住幾十個唔同地方,每人每日又接觸幾十個人,香港九龍新界冇得避,全港大爆發,係咪想做晉江毒王,你自己諗
1圍12個, 當你好細搞 15圍, 連埋燈光, 攝影, 化妝, 上菜, 經理

再計埋有人甩底, 你果晚最小見 150人

worst case 1:150 , 你自己諗
影衰晒香港男人 屌你老母個仔
問返佢點解&憑咩要全世界就佢一個
大部分人都改期
如果酒席比改期 已經算贏左
真,呢d女人俾著係我子宮都屌穿佢,唔會陪佢睇醫生,仲要屈返佢三幾十萬補償返自己
呢位巴打真係好撚醒目
完全掌握女人心理 自己煩少好多
結來做乜鳩+1
唔好話係佢父母啦
就算係黎既一個朋友
你良心過唔過得去
嘩...諗起你接完新娘 之後成班人去影相
但全程要帶住口罩就型
我fd今個月尾做兄弟 月頭講唔去
新郎即屌 話一場兄弟 打亂曬佢安排 ...blablabla

係兄弟就唔會要成班人搵命博啦!
要保障所有去婚禮嘅人
ching真男人 我地香港男人就係要咁
點解咁易為芝麻綠豆嘅事而吵
解釋過無數次
道理佢明,佢心態唔願意向現實妥協
性冷感,想生b個陣俾你中出下,仲要成條死魚咁,叫你快d完。
到生完仔就即刻封西
樓主做老婆奴,所以唔敢叫雞,要靠打飛機解決直到七老八十。
劇本已寫好
女方肯放手俾男方全權負責已經好好
唔搞就最好
簡簡單單旅行結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞