依家情況未去到最壞 唔想延後婚禮

747 回覆
52 Like 862 Dislike
你未來老婆想攬炒
你咁諗

唔好怪我黑心,離硬婚
唔知係咪真。係真的話我代成個香港多謝你呢個擺酒家族
地府仲有位,落去再擺一場啦,齊齊整整

而家阻止你地舉行婚禮,係因為佢一條友攬炒全港呀,條女反社會人格上腦呀dllm
極品臭閪
累撚死人
當年SARS 大陸第一個落黎播毒個位教授就係因為要出席婚禮 :0)
你同請曬d賓客成家成公司去冇分別
D賓客去完飲返工又播毒返屋企返公司
大爆發指日可待
都幾肯定只會變本加厲,因冇失去過,唔會反省。
老實講,你俾到好多女仔希望,你女朋友咁嘅性格都有人要。。。可唔可以講下佢有咩優點?

講返正題,我覺得你要企硬,有咩事,真係一世後悔。如果出事嘅係你父母,咁點算?
無得搞, 1係硬上, 1係撻定 (我指條女)

或姐你可以做下問卷, 睇下果日有幾多親朋戚友會唔到, 你再同你未來老婆講返, 睇下有無轉機

不過衰d 都要講, 你條女危機意識好低, 過份樂天

但係對女人黎講, 果日係做主角, 做公主威威, 又係好難抗拒
咁你記住證婚果時問律師
遲d離婚可唔可以比個discount你
如果唔係因為場婚禮會搞到大傳染,我希望樓豬快啲收左條女佢唔好放出來害人添!
搞個婚禮上一個禮拜A1頭條,條女做埋全球風雲人物都仲得!

標題:港女一意舉行婚禮,惹300人染病!新娘:點解隻毒咁自私唔比我搞婚禮?
樓主 你都可以取消婚禮
無新郎 佢都無得嫁
玩大d 婚禮果日潛水
樓主應該要娶佢女友
唔好放呢啲港女出黎累人累物
太多頁睇唔曬

最主要 你今次大事退讓一次 無問題
Big day 當project 咁搞 跟老細意思 做野可以 因為大部分人一生正常都只係搞一次

但... 將來30年你可否這樣 你自己接受到就OK
要問你自己
其實無咩問題
呢排2月都勁多人結 最多咪台上敬酒 入場指定check體溫 派酒精消毒
利申 做wedding video 我地仲驚過你飯都係後欄食咋
lm睇樓主下個月上報
真咩男人, 只係我工作成日對住部電腦, 比較得閒
而家除左要fitting, 其他好多野都上網一早比較晒
場地最多咪落場睇心目中果幾個
識有d朋友, 過去一年嘅weekend節目就係去睇場地, 好痴線
其實個個場都差唔多嫁啦, 咪又係自己搵deco執靚佢
不過我可能死好命, 比帶狗嘅就真係得幾個戶外場揀, 唔洗煩

其實我搞晒仲更加唔洗煩
最驚就係未婚妻無啦啦隊d野埋黎問呢個好唔好, 呢個靚唔靚
唔比較過其他點知好唔好呀, 你隊得埋黎你都覺得係靚嫁啦
我婚禮就係自己做完research, 每樣野都俾3個options未婚妻揀
通常佢講得呢句「呢個好靚呀, 不過好似好貴」,
咁決定揀呢個option實無死
識人尋日去飲話都冇乜減少到賓客
我覺得問下啲人會唔會黎先
如果七八成照黎
唔想煩都可以照搞既

佢咁堅持你同佢嘈都聽唔入耳架啦

不過,樓主未婚妻既性格
你諗清楚未架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞