|Switch機主討論(132)| 初音 | Persona5亂戰 | 風花雪月 煤闇之章 | PKM迷宮 | 動物之森

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
宜家隨時冇得去
我買左幾張samsung evo 128 / 256 都幾好用
反而近年sandisk 評價麻麻, 我之前都壞過一張
cls 巴打仲要買幾張求巴打game推薦 大作 rpg果d
Xenoblade 2 +前傳
玩完應該差唔多出1重制
我電話用同咁啱有部lite 啫,我驚你誤會可以換卡用
RPG game 就另外個巴打講左xenoblade 2無得輸,風格啱玩就仲有witcher 3
Zelda botw 呢d 就基本必玩架啦
日本地區overcooked 有減價 1600yen
想問下我本身有港版盒裝薩爾達
如果我轉去日區買9980yen個catalog ticket 買日版薩爾達+動物之森
隻zelda港轉日係咪都keep到d數據
我中銀master加到 應該大部份信用卡都入到 但麻煩在綁唔綁到落去者 綁唔綁到真係全睇彩數 我一開始都話要電話認證 之後狂skip skip到鎖埋認證 之後過左4-5日就綁到
未課
諗緊課實體版
白金game 有保證嘅
新要500
我sandisk 200GB 正常運作
rich..
買GAME可以望下日服張優惠卷 9980 換兩隻GAME
但要買左ONLINE先 一個月都得

最近無街去我都換左兩隻
btw 同ps4版係咪冇分別?
最啱買係switch版啦
如果課我都會課實體,有儲開實體game
見佢wii u個玩法好似唔多岩自己咁
我買switch前已經有ps4版
所以先諗緊買唔買埋switch版
但又怕一樣
Byleth好撚好玩
down b 個super armor好易屈死新手

上B正啲
https://twitter.com/nandesuyo_/status/1222513719583727618?s=09
請問動物之森應該係邊度訂好
我睇gameplay未清楚個玩法做乜鳩
玩法Mix咗好多元素,大神+pikmin+viewtiful joe
Wiiu版爆咗今次等steam特價先儲
今日冇唔知聽日有冇機會呢?春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞