|Switch機主討論(132)| 初音 | Persona5亂戰 | 風花雪月 煤闇之章 | PKM迷宮 | 動物之森

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
屌其實初音個mix mode真係幾好玩

但係始終無線玩 有啲會miss/ 跳咗位唔打唔中
Mega64 Was BLOCKED By Hideki Kamiya
https://www.youtube.com/watch?v=lzNl3Yq5G8Y
如果紅卷係指1萬羊2隻game嘅話只限老任出品
睇錯左, 以為講緊動物之森
update前都係得行版有中文 收咗隻二手行版 放返ps4版出去
switch版手提mode去到邊都玩得好爽
老任upload多次條大叻
Before

After
想請問妖怪捉迷藏單機4人好唔好玩呀??

睇以視WIIU遊戲視頻..見到捉迷藏個遊戲覺得好得意

呢隻值唔值得買
視你老母頻
想問下係咪買個USB adapter
可以用ps4手掣玩switch

唔係限量啵 即係可以唔洗急住搶?
係,8bitdo
係 玩緊
想請教吓 岩岩買左隻大亂鬥
如果帶去fd屋企群p
係咪只能夠用最初果8隻角色
幾條友打打吓有冇機會會解鎖到新角色
想買張microSD 有冇推薦用邊款睇人講sandisk張ultra好易壞,有冇其他牌子/好過sandisk extreme嘅選擇?
主要都係eshop買Game 應該要256GB
三叔evo plus
想知amazon 賣果隻文明帝國6 係咪支援中文版
見佢特價想買黎玩下
Yes 不過俾人買到無貨
巴打都係呢度買?
想問下隻game係咪多d內政玩既aoc 咁
Thx真係冇留意過***
朋友前兩日喺Amazon落單買Switch
順手撘單幫我買呢隻
Game仲未到手答你唔到
不過好多人讚今集好好玩
唔好開大圖
隻侍道外傳DL版日美一樣,美版又平成百(26.99鎂 VS 4400羊...)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞