|Switch機主討論(132)| 初音 | Persona5亂戰 | 風花雪月 煤闇之章 | PKM迷宮 | 動物之森

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
好似仲有dante轉style?
不過老任手掣好難玩
Dante我要用C字手
換router/ 用5Ghz
唯有係咁
你地大概咩速度
參考吓
仲有冇啲同xenoblade 差唔多玩法既新game
想問下美國買game係咪要俾稅
你睇下ps store
買Digital版game 玩厭左係咪賣唔走
見實體game二手價都幾硬 一賣一買 無痛換game
開account入地址時填免稅洲
上網玩本身就唔應該收錢 sony同老任見到xbox原來可以收online會員錢先一齊收
語音通話都冇 真係唔知佢憑咩收錢
跟ps plus 永久/ 起碼都一個月啦

7日得啖笑
咁最少都整埋GBA,NDS game
pokemon嗰啲

ps plus我個個月都有嘢玩 直接交幾年錢
交得好爽手 佢有啲game個價值都=個年費

nso要左諗右諗 又同人夾先過到自己嗰關
免費game限時7日
PKM要翻炒出重製機,重製帶cap水,點會free play
底褲商法好有效
一次ps plus都冇俾過
不嬲玩開單機game要我俾錢連線晒鳩氣
等佢送嗰堆game我寧願等steam特價
同埋要玩嘅喺佢出嗰陣已經買咗
冇PC冇得steam咪要玩Console
個個玩家要求唔同冇得咁比

但係用價錢嚟俾
同樣 個人plan
ps plus抵過nso好撚多
睇完上面巴打講

其實真係課一年 送一張卷都合理好多
一張券貴過一年好多下
請問有冇巴用開8BitDo SN30 Pro+
有冇咩評價
見可以編程, 又有TURBO
電腦都用得, $400左右
https://www.price.com.hk/product.php?p=427642&gp=31

有無人有買呢隻黎玩?有咩評價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞