|Switch機主討論(132)| 初音 | Persona5亂戰 | 風花雪月 煤闇之章 | PKM迷宮 | 動物之森

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
任記online送咋歷史紅白超任黄豆game
個d大作近作就施捨俾你玩一頭半月
人地索尼PSN有時係送d垃圾但至少
俾你長玩,班人真係身在福中不知福

任記online唯一好處係有家庭plan
一年自己俾晒真係好甘
就算送gba, 啲game既版權唔係老任度嗰啲一樣無份
但其實好想佢出番gb版的mario, 童年回憶
PS plus 真心好正 一年俾幾百蚊 送個d game 根本好襟玩, 好多仲要3A大作

任天堂算鳩數啦 game 又貴過人 又唔係每月送 仲要得7日, 太濕鳩了
如果佢每個月送game變左比幾舊水反而唔係太想 基本上好玩既都實會買黎玩 就算送正野又啱玩既我本身好大機會都有
反而覺得而家呢個價或者百幾蚊一年送下indie 仲好
只係個communication manager 叫啲人自己開聲爭取,話自己都喺內部爭取緊。不過而家搞大咗
不過員工代表公司受訪叫人乞game
communication manager 唔識communicate
份問卷我都有填
基本上佢問啲作品想出落乜平台都填晒switch steam
P5S有無巴打玩緊?
NS順唔順?
Xcom2出switch 係咪真?
我寧願要新game都唔想keep住冷飯,你而家喺度乞p5咪即係比Atlus永續p5
份問卷嘅作用係提你p5s就上市 順手炒話題
周圍都冇行貨,一係就食炒價
想問去直銷網買水貨有冇問題?
“P4”牌頭都出左5隻
我就唔信“P5”會少過P4
冇試demo咩
我應該買PS4版
不過要等中文
呢邊有family plan
貴多少少 送game條氣都順過而家

不過講真個重點唔係送唔送game

係而家”7日”呢個on9位
唔知有demo
唔該
NS比想像中順同穩定
但loading time耐d
同埋打呢類game 60fps好過30好多
port乜鬼 係想玩一早買左機 咁樣乞game好肉酸
Witcher 3 韓國版更新 畫質設定

(傳有steam cross save)
最公道咪出晒全平台囉,我不嬲支持出晒咁多平台由得我揀
理撚得你port又好新作又好,一律填晒switch steam冇壞
OK訂動森送雪糕

(請勿幫襯)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞