|Switch機主討論(132)| 初音 | Persona5亂戰 | 風花雪月 煤闇之章 | PKM迷宮 | 動物之森

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
黑白熊2
同我玩
上網睇人話如果唔用原廠叉電器 用其他TYPE線加插頭,尿袋會變磚
想問下係咪真? 有冇D咩要留意?
唔會
老任無警告過有關使用第三方件燒機問題,但請注意電壓可能整壞部機。
變磚應該係講緊第三方dock?
我家姐睇樓上張圖以為出咗 因為20號 佢頭先去荃灣問 點知原來係未出 係3月20 唔係2月20
介紹家姐ok?
想買amiibo figure多啲
齊齊開隻女角
唔係太清楚
我部係switch lite
而且人在日本
部機一出事就玩撚完
屌佢個更新版話有新增語言,想知係咪歐美eshop而家download都有中文,香港eshop好貴

利申:一早買左478
「Nintendo Switch Online members can only have save data recovered one time due to loss or damage of the system.(ニンテンドースイッチオンラインのメンバーは一度だけ本体の故障や紛失によるセーブデータの復旧をすることができます)」
諗住去日本eshop買紅卷換算
有好有唔好,動森其實都要開進度
唔好處係分開玩要靠自己一個開進度
好處就好多,可以chok錢,d 釣魚捉蟲日唔洗大家爭機打
心態最重要,動森可以追既野多過牧物多多聲
牧物系列作最多打300個鐘就全破
動森剩係其中一個成就已經係單一角色玩500個鐘
男既還好,女角d靚衫出既要求全部都好難
pkm都係用男
我真男人,一個save開男一個開女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞