|Switch機主討論(132)| 初音 | Persona5亂戰 | 風花雪月 煤闇之章 | PKM迷宮 | 動物之森

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
port隻真女神4俾ps系玩住先囉

又講下我唔介意switch port隻真女神3c(m就算啦)架
日版 3月7日開始接受預訂
新色
3月20日發售
繼續乞p5
幾年後上Switch
再出P5R
一隻game分無限次出

一係你出我買 唔係就唔好咁多嗲
更正番係Atlus West先岩

可能個communication manager都係任豚
不過點都好,佢係代表公司回覆媒體
真係樣衰咗啲

個問卷係任豚努力下提早結束
佢問想係Switch見到咩Port
我好似只係填左 P4G,P5R同Devil Survivor,十三

睇到好多人話:
P5上Switch咁SMTV都要上PS
我自己覺得合理嘅
不過PS獨家左P5幾耐
比返Switch獨家返SMTV 幾耐
我寧願要新game都唔想keep住冷飯,你而家喺度乞p5咪即係比Atlus永續p5
port乜鬼 係想玩一早買左機 咁樣乞game好肉酸
無PS真係唔好意思
我自己就唔會為咗一隻驚買新Console (PS其他驚無咩性趣)

同埋家下最肉酸係Atlus的員工係Media上叫人乞
D fans先滿足下佢哋

反正家下六月有P5S 玩
光榮仲話想出P5S 續集可以考慮吓黎香港玩下

我的睇法係Atlus肯出Switch P5,我就買份
唔出都無所謂

source?
我想問下大家
我女朋友有一部,我用佢嗰部玩FIT RING
如果我而家買多一部晌自己屋企玩,可唔可以用女朋友個ACC?
咁D GAME既SAVE係晌張卡度定跟佢個ACC?
可以用佢AC,不過第2部唔可以SET做常用裝置,每次開GAME前都要連上網先可以入到GAME
save跟老任AC,但唔可以同一個SAVE同時放係2部機度
https://www.nintendo.tw/switch/support/transfer/index.html
我查到呢個,佢話可以轉落第二部機,但一個ACC唔可以去兩部機

咁我想問,可唔可以將一個SAVE轉去同一部機另一個ACC?即係張圖既MARIO轉去LINK到?
如果可以,咁我晌佢部機到開個新ACC,第日買左機就轉過去
唔可以
呢個係轉移資料
將第一部機其中一個ac連埋所有save同DL版game過去新機
save係無得由ac 1號轉去ac 2號
如果你ringfit只係屋企玩,login返佢個acc做非常用裝置就得,反正你響屋企都要連網
咁我係咪都可以玩返SAVE低嗰D?
唔想由頭玩過
同埋而家SWITCH一手大約幾錢
肺炎搞到好多地方斷貨
我諗住買部二手咋
依個做法唔係電子版先做到咩
ringfit正路都係實體版
岩岩插落手把架都係會鬆,一推就甩出嚟
唔通要換個set joy con ?
動物之森版switch 邊到有得訂
唔識野想問下如果會出動森版switch 用返自己個AC登入係咪都玩得返pkm既save
動森日版特典得食物盒同三隻公仔
同問
同埋我想問係咪直接插入hdmi就可以用電腦mon玩
jc出事好過部機出事 都係幾舊水 自己決定拎去整定買個新
想問下有冇人知switch換電幾錢
想網搵唔到資料
人修羅正呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞