|Switch機主討論(132)| 初音 | Persona5亂戰 | 風花雪月 煤闇之章 | PKM迷宮 | 動物之森

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
最底張圖 真係同fd試過咁樣
好dirty

k島咁啱睇到
Joycon sl sr無反應係咪要買排線整,唔想Taobao有咩選擇
cls
刺激銷量
得ps4 既人可能直頭岀機支持
有冇巴打知初音個controller 有冇可能有現貨
準備好聽日飛車去搵
新個隻制係order幾多整幾多,我都想知邊度有,就算有我估都係天價

但睇巴哈見到可以用舊ps3/4嘅制加轉插玩到,唔介意冇條slide 玩嘅可以試試
淘_見到支那山寨左隻出黎,唔怕炸死之餘又好撚有錢嘅自己諗諗佢

台灣有間叫‘公館快打’嘅可以訂做個制不過冇slide得菇頭,但我問過佢佢話收支那寶好似怪怪地咁

Btw我今日行左成個信和都見唔到有賣舊制,有冇巴打可以分享下邊度仲有
訂購個期開左個網出黎 點知過左2日再睇就完左 依家諗返真係心痛
巴打講果個可能係淘寶接夠5個訂就開始整果D
雷格
美版係唔係只可以用Gift care?
我paypal
請問P5皇家版係咪P5既DLC?
得你用到 叻啦叻啦
其他人用一次就俾paypal bock 要us address proof 或者直頭未用就block
你咁想證明us paypal work
不如你重新開個acc整個教學for HK based 嘅巴打
想買switch 但想等動物之森版係咪好不智
但真係好靚
唔該巴打
想問下有冇巴打諗住淨買動物之森joy con
想知道有冇邊間有得訂
都係等多個月姐 何況部野咁靚
佢出左通告話因為武漢肺炎 唔知知延期到幾時

不過應該都會等多一星期睇下有無消息先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞