[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (30) 初一位粗卡

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
新一代大把團既成員唔聽隊長話
如果唔聽話=排擠
咁佢地係咪都要畀人插
水晶對大大究竟有幾重要
同埋水晶當年解散左既遺憾對大大有幾重要
毒唯其實有幾了解呢
而家少兩個人大大已經咁內疚
當年解散佢為隊長佢都唔知幾心痛
啲人淨係識諗自己 j大大個樣 睇佢啲綜藝 完全冇諗住了解下佢為人同諗法㗎喎
咁膚淺嘅 我寧願佢地鐘意第二個
大大唔使咁多低質嘅人鐘意都得
以我觀察就少 通常老飯多佛系 見佢地最多嘈係人數問題
SJ都有新飯嫁
佢地冇玻璃水?
水水仲要係大大喺水晶最親果個
尋日睇咗物以類聚
真係唔怪得啲收視咁低
成個節目都好迷
佢地而家分咗興GIRI慢GIRI
基本上啲份量都去哂興GIRI度
慢GIRI嗰度如果無任務比佢地真係可以唔講野
遊戲部份又唔係特別出彩
超巿買野嗰度其實我睇翻譯我都覺得係每人買5萬
真係唔怪得慢GIRI佢地幾個都GET錯
我諗再唔改組呢個節目好快收皮
其點解要分做興同慢
都係玩遊戲啫
同取向冇關係
分開玩冇乜意思囉
興嘅嘈啲
慢嘅會靜啲
搞到好似分派玩遊戲
其實我覺得節目組係眼高手低
分組玩其實都可以玩得有意思
但係佢地啲遊戲太白痴無趣
難得搵到咁多大勢綜藝咖﹑新鮮組藝人﹑同老手都可以搞到成PAT屎咁
嘥料
【速報】 大韓航空一名客艙乘務員確診感染新冠病毒。今天下午開始暫時關閉仁川辦公室。該乘務員是社區感染還是機內感染途徑尚未查明。

諗起大大拍「搭飛機去」都好危險下
呢個節目係咪應該暫停唔好再拍先呢
近排好似冇拍
我覺得人數太多
鏡頭太散
最好cut左4個 最少都要cut 2個走
同床異夢2.E134.200224.中字
(16:20 - 20:23)

金九拉真心好鍾意水水

https://www.bilibili.com/video/av91502257
次次都直接叫機械人
@栗雜_
@養兔專家小旺仔我發這條不是為了表態,那樣的話我早就說了不必非要等到現在,你也可能覺得我完全可以私下和你說這些然後再互刪,但我真的不知道在看到你說“給你哥哥招的黑都報應到你哥哥身上”之後我該怎麼單獨和你說話了。你是我入坑之後認識的第一批人吧,不是第二個就是第三個,平時也會一起出去玩一起吃飯,所以在我看來你不是“追星姐妹”,是現實裡的姐姐,所以每次在飯圈吵架的時候,即使不同意你的說法和做法我也不和你吵,就算當時你換了紅色頭像給那個誰說話,我也覺得這不是不能理解的,畢竟他也是你喜歡的人,我當沒看見就是了。但你嘴ejw讓我怎麼當沒看見啊,你不是喜歡ejw的時間更長嗎,結果就因為吵架,這麼容易就可以嘴他嗎……我不對其他事情發表意見,每個人都有自己的看法,我的看法是什麼也並不重要,在我看來唯一重要的是今天你說“給你哥哥招的黑都報應到你哥哥身上”,我真的太難過了,和其他的事都沒關係,你這麼說的時候有沒有想過以後還怎麼和我聊天啊,反正我看到後是想了挺久的,所以我現在在寫這個。而且,說實話,說實話,說實話,說實話,好好想想吧,你在這個圈裡吵這麼多次了,到底是ejw被招的黑多,還是jsw的黑越來越多了。最後,也是這條我為什麼一定要發出來的原因。既然都這麼嘴ejw了,嘴這個團的隊長了,那是不是就不要在團站裡了,@BeJekki_FOREVER水晶團站裡也有喜歡ejw的人在幹活吧,雖然也可能是我多管閒事了,但反正我覺得這樣挺難受的,畢竟你們叫團站呢。
⚠️已經t了,與站子無關了,不要搞站子⚠️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞