[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (30) 初一位粗卡

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
為左睇中字唔劇透忍左成日唔上twittwr唔上水
玩波同車都好笑
啲梗都預期中 叫啲毒唯去死啦 新西入坑都會睇到哥哥幾愛個團架 拎1位個種興奮呀 救命 啲人個腦諗乜

btw演唱會係咪仲未有消息......
演唱會預左延期啦
差在幾時公布
我希望下星期會講啦
因為佢地主要啲行程都出席曬
我見官咖好多人都追緊消息_

YG幾時先肯整官方twitter
@殷志源吧打榜組
【G榜更新】20200202-0208

Digital 15
Download 1 🎉
BGM 1 🎉
Album 38
Retail Album 3
Social 4

我仲期望今次回歸會有官方帳號
點知twitter ig乜都冇
YG係咪唔知水晶有海外飯㗎
今個星期六音樂中心係告別舞台

佢地覺得個官咖比你地啲海外飯加入已經皇恩浩蕩
已經叫做長咗有3個禮拜咁"多"
正常都係打3個星期歌
已經有滿足
YG扮瞓啫
好似話打榜冇twitter account會影響SNS分
認命啦
又唔係親生仔
全個YG得水晶冇咋
YG肯開左account唔update都得嫁
我係咪好卑微
仲有得出碟已經好感恩
我地幫YG買過好多貴既MD嫁
YG都要感恩啦
@記得要多吃飯
推特上有一投票,是可以在dc進行免費宣傳的
【想告訴全宇宙的我最愛的紀念日投票】
不用登錄! ! !每天可以投一票!
以下圖片是教程,非常簡單!非常簡單!
投票截止時間是2月17日!

@helenawvyne
[TRANS] 130220 Kangnam's Instagram Update with Suwon

Our first challenger is SECHSKIES' Jang Suwon hyung!
Parenting dance ^^ Thank you hyung!
#/ParentingDaddy #/ParentingDanceChallenge

https://www.instagram.com/p/B8fRncnAnNs/
水水跳人地隻舞打歌好可愛
嫩口嘟嘟
睇YouTube comment多左人讚水水 覺得好恩惠
以前姜生未退團前
一半comment係姜生 一半係大大
依家開始見到熱門comment有水水個名
希望水水既人氣可以拉近D啦
人氣平均D對團既發展會有好處
島主同德兒都要加油 要多啲野心呀
水水真係越黎越有魅力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞