gmarket買口罩cut單

1001 回覆
70 Like 9 Dislike
我23號買佢cut撚左我單 屌
應該唔關事 賣家連原因都無寫就cut我單
運費其實如果收多咗佢會退返smile cash俾你 下次買嘢當cash用 但因為我都唔知下次幾時再買嘢 所以都係寧願cut埋細支裝 再搵過其他好過
cut咗一單 另一單仲preparing for shipment
要mobile版先睇到
on9
唔洗$3個唔算貴
又俾人cancel, 唔係賣就唔好俾假希望人啦
我都打定輸數 prepare 但應該都會cut
L size都俾人cut左

我已經做好心理準備被Cut單
佢自己cut單嘅話,退款係咪唔使比運費?
我個frd話北歐都搶晒口罩
點解玩到咁大
25號買 一張cut左
另一張單preparing for shipment
琴日買左24盒
今日比人cut曬單
28號分散5間舖入貨
暫時得1間出咗貨

睇黎又要比人cut
same here
用集運啦, 我23號買過一轉, 依家間鋪轉左唔ship international

肯送海外個的貴到痴線
大家幫手宣傳下,ig,fb,tg,Twitter 同你身邊既朋友。

要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份
https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china

新白宮聯署:計劃香港雙普選
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-kong-universal-suffrage-plan

加入工會
https://www.facebook.com/國際聯署簽名師工會-102713011251265
我eBay雖然出咗貨但係我都驚有意外
正仆街
sf係咪唔運香港
我揀左sf
今朝已經顯示到左仁川倉庫
但到宜家都未有update
我preparing for shipping 咗4日 但又無寫日期話幾時有....
我都想知
頭先再補左一單希望唔好Cut
same same
Natural Harmony
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞