gmarket買口罩cut單

1001 回覆
70 Like 9 Dislike
我都係呢款,24號同26號訂咗,反而26號個批出咗兩盒黑色
我都係呢間買 25號嗰單到左香港 26號嗰單就一路都係preparing for shipment
same here
依家件貨個頁面仲要轉左out of stock同埋international shipping unavailable, 好擔心
我都係25號買 冇消息 我send埋email都唔9理我
我都有呢間我見佢仲有得買但勁貴 有諗過會唔會係搏我cut單之後佢出貨比d炒價入既人24號買都冇聲氣
하모니코리아 Google translate 係Harmony Korea咁解,係唔係即係official,如果係嘅應該唔係啲仆街人血饅頭鋪
可能太多單姐,連ship soon都未轉,都唔知要等幾耐真係最快要下星期先收到
我28號個陣買先7萬,過兩日睇變左11萬,你話係唔係?
我都係 廢gmarket
我25號買$200 60個裝,呢個時候貴都預左,起碼佢有做啲野,有限買,又無cut(touchwood 暫時無),又有資訊update下,算無咁撚仆街啦...
多謝絲打教路
呢隻我27號訂
29號就話cancel

已經喺Gmarket 訂左三張單
張張都話準備配送
最後都變cancel

想問下佢係講做好1月21之前啲單先再做其他
定係由1月21起順訂單次序做?
另外右面好似係話韓國國內訂單優先?
求韓文翻譯
Gmarket既status其實update得好慢 我件貨到左香港佢先顯示仁川機場 我22號收到email賣家話已寄 gmarket 29號先update status
想知+1
佢依家又delay哂最早1/2同10/2無限delay

Iris美人口罩200蚊70隻係唔係唔得的?
係掛,望都係咁望啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞