gmarket買口罩cut單

1001 回覆
70 Like 9 Dislike
我又係買呢間 但keep住cancelling左幾日仲未退錢
你地有冇人gmarket同11STREET 退錢退唔足?
仆街前後退少左成千蚊
我只係買一set
我24號買,仲preparing for shipment,
正常價錢入手

你用Master定Visa?
我用PayPal, refund仲快過佢cancel我張單個email
gmarket用paypal比佢cancel
1蚊都無扣
全部paypal ... 幾張單冇一張退得足..
每張都爭幾百幾百 加埋成千
都唔知點算...
PayPal registered with Master card?
Gmarket 退少左十幾蚊...
11STREET 直頭少幾百....
AE
11street無訂過
Gmarket係佢cancel我所以我諗佢無得charge我 handling fee
全部都係佢Cancel我
無貨出我仲要蝕錢
可以contact PayPal
我以前試過用Master card係外國website訂野佢收transaction fee
之後用Visa入Paypal就全ok
11street 直頭係我比10萬won 淨係寫話退8萬Won比我
係咪癲架
咁狗
不過經過今次我以後都唔訂韓國
Gmarket cancel我張單,我寫email問佢,完全唔答
反而Rakuten jp我嫌貴cancel live chat答,數都過
誠信問題、
我買得多架...

睇完佢話OK先去買 仆街啦 鳩up唔洗負責任
咁就蝕左成千銀 有冇11street 苦主
我買左4 set
以為少會出 點知樓上1set 都未出
我個人覺得上gmarket買已經on9
如果你係供應商同佢拎貨都還好
但普通客就真心on9
班韓國佬睇住個價黎食
你就算落晒單,如果當地有大媽加價買你貨
佢地會cut 9你單,韓國人係完全無誠信可言
我公司今次都比班仆街玩到on9
令到好多香港人on 9係柒婆港共政苦
有邊個甘心排成睌隊或上網高價求?
屌枉我今日仲F5咗全日
鄭金鈴又咸魚返生?佢啲片伏伏聲
識真人
由細到大都係咁既性格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞