gmarket買口罩cut單

1001 回覆
70 Like 9 Dislike
我27號買呢隻 到宜家仲係preparing
同樣情況佢有track no. 但係搵唔到的
我估佢係分左tracking no. 但未執好貨寄出
通常有tracking 即出左貨
佢未update 得切姐
得多2日就arrival at warehouse 放心
Btw我個tracking出左3日都有無郁過
請問一下tracking no.喺邊度顯示出黎㗎?
今日仲冇update 試下問cs online chat
不過多數都係答你好忙 好多貨叫你等下
應該喺prepare for shipment 下面細細隻灰色字
寫住tracking click 入去就有
想問有冇人3Q係真發貨
我屌 我26號買但都未出貨
唔好意思想請問下有Tracking制但無number係咩意思
通常arrival at warehouse 之後幾多日收到??
Arrival左幾日仲未pack其他搭單既野under packaging
如果冇email但preparing係咪姐係未俾人cut?
Same here 出左tracking no 6日冇郁過
我27 買左 話30 定29 可以發。
但一直 not yet deliver 好耐
禁入去見到Out of stock , 仲要 unpredictable ...
打算cut 單 ....
我都係呀
27號出tracking no依家仲未發貨
大家等左咁耐 有無人真係收到寄黎既口罩😷?
都係一百個 個價仲高過你 即 遲左😢 咁早知等下
依家 cut左單自己
依家揀哂順豐果d係唔係全部玩完?
同27號買100個,出咗tracking之後冇下文
今日到左warehouse,未知後面會發生咩事
26號買,配送準備寫2月29日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞