gmarket買口罩cut單

1001 回覆
70 Like 9 Dislike
有個user叫叉燒王子
開tg group 低價賣口罩

聲稱有最少10萬個口罩
全日本最後500個N95係佢手
係同3M總總部攞貨

要填google from入whatsapp grp俾錢

請各位小心 特別係CD ROM

請廣傳
80盒cut硬你啦
27號單,今日終於跳左去shipped to warehouse希望唔好CUT
救救膜,醫院口罩回收再造,環保
係,而且順豐好大機會返左大陸先再去香港

咁係咪即係出咗貨唔會被cut 單?
Preparing for shipment係唔係開始寄?
如果我另一份本身一齊訂既係not yet shipped,我係唔係cancel左佢好d?
上面有人話SF到左貨WOR
唔計運費平均 $4.1 一個
計埋運費即時變 $5 一個
希望買到啦,之前訂落日本啲cut 晒,小朋友唔返學都好啲但我哋大人返工都要用
我用sf冇經大陸直接韓國到香港
有無人發現依家gmarket無得揀順豐運香港?

http://global.gmarket.co.kr/InternationalShippingInfo/
link入面check 運費個 list 無左香港

我係 29 Jan 到全球配送準備中,之後再無 update 過
到今日失驚無神 SF 打電話黎話送貨,問有無人收件
gmarket
一間28號訂嘅cut咗
一間28號訂嘅到咗香港
一間27號訂嘅到出咗倉
到咗呢批貨之後,應該唔再搶住,新年假期完工廠會加多幾條線,空運恢復正常,二月中降返價先再買,唔降價就唔出門口算

咁本身揀左順豐但係今日之後先發貨嘅單佢係咪會照用順豐

屌你老味又缺貨,話時話有冇巴打用過呢隻,伏唔伏
岩岩收到email,係咪叫緊胡,如果係就唔洗再翻用口罩了
咁就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞