gmarket買口罩cut單

1001 回覆
70 Like 9 Dislike
唔該巴打先,咁無計啦
或者可以直接同seller講
我記得EMS送香港架喎
只係貴好多好多
同埋我再上GMARKET睇個通知
已經冇再寫順豐暫停
我估計現有買咗果啲佢會繼續
暫時再接新單啫
尋日都仲有唉...
巴打有冇咩G MARKET 口罩推介..

借位
[行動post] 武漢肺炎係上天賜比香港人打爆港共嘅機會,做嘢啦!!!
https://lih.kg/1838198

我要真雙普選
立刻去聯署!!

https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-kong-universal-suffrage-plan
Hong Kong Universal Suffrage Plan

我記得係送
因為最初訂果陣ON9仔揀咗EMS
見咁貴既先CUT咗再入過紙揀SF
我都好驚呀
出左tracking no.
唔好cut我呀
之前買野簡EMS 最快2日送到香港 不過就貴D SF要起碼一個星期

不過而家咁既環境 應該速度都差唔多
係咪要電腦先搵到seller
我手機搵唔到點密佢
得返EMS...
巴打有冇G MARKET邊隻口罩推介下..唔太識分真定假,個個都話K94
依家G MARKET仲有得賣果啲
一係唔係KF94
一係就大大隻字寫住MIC
一係就炒到離哂譜個價錢(我見到有隻差唔多$20/1pc)
究竟幾時先退錢?
個時用hkd付款,退錢會退won定hkd? 唔想虧匯率
巴打買左邊隻..
想睇下依家咩價位..
我都係幫呢個賣家買
27/1 preparing for shipment
到而家都冇再update
我買果隻ILWOUL已經停咗
冇得買了
前幾日係明洞見到有75個KF94賣二十萬won,啲大陸人幾盒幾盒咁買
我都係
25/1落單 28/1 preparing for shipment
之後就靜晒
好驚比人cut單
有人話出左tracking no.就安全
我買3q有tracking都照cut
點樣轉EMS?
not yet shipped/prepare for shipment都搵唔到地方轉
無聊上去睇下,又改遲左一日發貨
仆街啦屌
都係退返HKD
咁就好,全數退就心安啲,費是一陣口罩又冇,錢又虧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞