gmarket買口罩cut單

1001 回覆
70 Like 9 Dislike
你試下用SF APP CHECK下你個電話號碼有無單黎緊
因為我之前成日用gmarket
可能係gmarket check到
已經到左香港
我都係同一間 23號夜晚買
睇順豐個物流應該準備收貨
唔想用佢app
依家諗住開CS問SF 點知排勁耐都未入到
應該好多人依家問緊
用website都得窩
電話log in 睇睇

一單26買話準備送。有韓國快遞號,查過無紀錄
另一單三十號買就仲話處理中

gmarket好似極少數人收到貨
仆佢街!!!!!!!屌佢老母!!!!!
我EMS寄公司 tracking no.又無
係咪唔會check到
我都係27號
又係一直prepare for shipment
張單順豐個status就寫shipping soon
但係3q口罩仲係寫preparing for shipment
邊個先係真
等下啦,退錢又退唔足
但shipbao出左post話韓國倉唔出口口罩 唔知係韓國禁定佢地問題
退錢唔足的搵唔搵到cs解釋?
搵唔到
報告返,岩岩查到退左款,十分好彩完全退足
以後gmarket 真係不了,cs 又垃圾,系統又亂
希望各位手足追得返啲數
係咩 我仲等佢救命
岩岩係Gmarket睇仲有啲口罩可買,但依家咁係咪即係落到單都唔會ship黎香港?
其實唔一定要去到好高level嘅口罩先有用
只要有3層防到飛沫嘅都做到防範效果
(姐係唔會薄ee得一層個啲)
勤洗手都好有用 用梘液洗手仲乾淨過用酒精搓手液
大家唔需要太緊要做到恐慌

另外我自己都有買到3Q口罩
但佢用嘅派送方法唔係就咁用Gmarket查到嘅快遞

用網頁版㩒入去呢到可以睇到佢到底寄咗未
我前幾日係呢到就見到佢已經到咗中轉站

我都有Send email問gmarket個邊雖然佢都係答啲廢話比我
希望大家都快啲收到口罩同身體健康
今次第一次用 冇下次
今日終於收到訂左嘅500個口罩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞