實現每月賺5%,四月份post

934 回覆
45 Like 1 Dislike
樓主個谷只係邀千金同百年兩位巴位
你地唔好令樓主難做啦
想入谷
可否?
留明
你地唔好令樓主難做啦

我都想講講到明想邀請邊兩個
wow樓主
你地唔好令樓主難做啦

咁實有伸手黨想咩都唔做入group收tips嘅
2689 準備跌穿7.9了

2689一百天線係8元正,整年都冇穿過

成為左強大既支持位

唔穿可以揸住先(中長線

穿左米走,短線都可以博星期3-4反彈

重點都係上返條10天線先啦

紙股真係唔多了解,以上純9up

個人分析可以睇番"實現每月賺5%,三月份post(續多一次)" 第#203 個comment

岩岩睇左,不過未得閒研究住

開工先,食完飯未做過野,隨時比人吊

8.1個時入左

可以一齊等
你地唔好令樓主難做啦

其實樓主講到明仲會係到派tips既
你地唔好令樓主難做啦

其實樓主講到明仲會係到派tips既

冇左樓主仲邊有野學
你地唔好令樓主難做啦

邀埋我ok?
lm
2689 有3手
8.5 x 2入果下以為佢升
點知跌到8.3再入一手

今日再跌到8.2
留明

上個月全靠樓主隻3311賺左幾餐飯
樓主點睇雄安新區
唔睇佢短期炒新聞 基建中長線應該有得諗
留意緊3323
樓主點睇雄安新區
留意緊3323

坐緊1800 $11.4入
紙股我反而入左2314,有較強支持位,又肯回購對股價作出支持
利申均價$6.2
樓主點睇雄安新區
留意緊3323

坐緊1800 $11.4入

hold緊1186
呢幾日比較忙,個市近排要小要小心啲
我一共已經出現左第二次虧蝕,雖然金額都細,但都唔順氣
未入市既巴打,唔洗急,睇定啲先。一係去做下gym保持身心健康

我去過大陸好多地方,其實大陸有好多經濟區概念,河北呢個相信炒唔耐。
呢幾日比較忙,個市近排要小要小心啲
我一共已經出現左第二次虧蝕,雖然金額都細,但都唔順氣
未入市既巴打,唔洗急,睇定啲先。一係去做下gym保持身心健康

我去過大陸好多地方,其實大陸有好多經濟區概念,河北呢個相信炒唔耐。

小弟對2317有啲興趣,有冇咩睇法?
千金同百年兩位巴打
請留低你保貴既email
千金同百年兩位巴打

10年前打機專用email,仲記得密碼
[member]zhang334@ymail.com[/member]
千金同百年兩位巴打

10年前打機專用email,仲記得密碼
[member]zhang334@ymail.com[/member]

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞