實現每月賺5%,四月份post

934 回覆
45 Like 1 Dislike
2689呢隻野升又升得慢
跌又離哂罩
我想開個tg group
目的係做較深入投資討論,簡出值得投資股票

現想邀請千金買憐百年孤獨兩位巴打

唔知得唔得呢

留名入group
thanks 1040巴打

唔知得唔得呢

承蒙樓主厚愛,雖然未玩過tg

但都想試一試,依家上班途中

先留名,夜晚返屋企先開ac

皮已正
請問點睇2357中航科工,MACD有轉好跡象,但係就衝唔破10天線,現價想入小注
2689 準備跌穿7.9了

2689一百天線係8元正,整年都冇穿過

成為左強大既支持位

唔穿可以揸住先(中長線

穿左米走,短線都可以博星期3-4反彈

重點都係上返條10天線先啦

紙股真係唔多了解,以上純9up
2689 係樓主4月推介 唔洗怕短期波幅既
2009星三A股開市會唔會拉升?

學識止蝕,知錯能改好重要

人非聖賢,索羅斯都有止蝕的一日

我8.4 同 8.13 都有入 覺得唔太高入 跌穿8就會考慮止蝕

好啱,巴打點定止蝕位?我就預5%

好啱,巴打點定止蝕位?我就預5%

通常穿左支持位就走

例如:700,$225已經走左d

下面有兩個支持位

分別係220,216(大約

穿左216就走

唔知得唔得呢

承蒙樓主厚愛,雖然未玩過tg

但都想試一試,依家上班途中

我都未玩過,今晚先搞

承蒙樓主厚愛,尋日買左IPAD,可以Free番16GB 手機D MEMORY 出黎裝TG

夠人了

我都想入呀
繼續學野
8.55入2689 係唔係是時候止蝕了會唔會係大陸放假先KEEP跌?
我都想入tg呀
一直都有留意1040兄心水
3手981 @9.68
報返個倉先

700-30%
1928-20%
1336-20%(蝕緊
981-7%
2318-7%

(博)
北水返黎
習特會有成績
否則回調壓力好大

成為左強大既支持位

唔穿可以揸住先(中長線

個人分析可以睇番"實現每月賺5%,三月份post(續多一次)" 第#203 個comment

投資就係一件咁好玩既事,第1日既分析同第2日既分析都可以有180度既轉變,所以技術分析係睇出入市,基本分析就睇長線行業前景。

事關你第1日分析既係市場當下既狀況,但你分析唔到第2,第3日市場既心態,投資者既行為

紙業唔太了解,如果係好既可以先止蝕再係低位買番

成為左強大既支持位

唔穿可以揸住先(中長線

個人分析可以睇番"實現每月賺5%,三月份post(續多一次)" 第#203 個comment

岩岩睇左,不過未得閒研究住

開工先,食完飯未做過野,隨時比人吊
領展fatfat
留名入谷
有無巴打有興趣入財險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞