實現每月賺5%,四月份post

934 回覆
45 Like 1 Dislike
1040巴打依家點睇3311?
21號公佈第1季業績,睇返佢17年業務增長唔錯,又由14.4高位回調,可否現價入一手抄佢業績?

睇好就買call,一手邊有肉食

3311 基建股一定係中國大方向,長揸唔會死,2016年8月一路升
係一個大型通道,好難有個靚位入
巴打們有無模擬股票app/網可以share下
我新手想試下玩
巴打們有無模擬股票app/網可以share下
我新手想試下玩

建議玩之前多留意新聞,培養咗習慣,心態先好玩,如果唔係玩模擬都冇乜用
模擬只不過係你個心態可以放d,策略可以aggressive d
答返200新濠

基本上同銀娛同類

創52周新高

相當強勢

不過有兩點值得注意

1.RSI小背馳(銀娛沒有

2.目前股價位置上升通道頂

如果想買入

建議回近10天線買入

穿20天線止蝕

不得不承認1928係賭股入面係升得慢

不過慢慢來比較快

1928 近期有冇買入位?
21號公佈第1季業績,睇返佢17年業務增長唔錯,又由14.4高位回調,可否現價入一手抄佢業績?

3311 基建股一定係中國大方向,長揸唔會死,2016年8月一路升

有冇email留下

我自己咁覺得,加上econ都係咁教,長期就算升,短其都會有波幅,多唔多,入唔入到靚價就唔知,睇運吧

百年,留下你的保貴email
2689升番9蚊洗唔洗一個月時間
981揸到2046…
981揸到2046…

981揸到2046…

留俾下一代
答返200新濠

基本上同銀娛同類

創52周新高

相當強勢

不過有兩點值得注意

1.RSI小背馳(銀娛沒有

2.目前股價位置上升通道頂

如果想買入

建議回近10天線買入

穿20天線止蝕

不得不承認1928係賭股入面係升得慢

不過慢慢來比較快

1928 近期有冇買入位?

依家我都唔敢入住

如果回調,就會入

不過可能未必見到

揸住先

不過冇貨既朋友又想揸一個月以上

是但入一注都得,有機會再加

留意39蚊阻力位
981揸到2046…

留俾下一代

想斬
但而家先黎斬好ON9
2689今日標上
2689今日標上

今日升到9蚊我切柒煲飯
981揸到2046…

留俾下一代

想斬
但而家先黎斬好ON9

成條下跌通道仲未突破,暫時唔敢玩住

我自己咁覺得,加上econ都係咁教,長期就算升,短其都會有波幅,多唔多,入唔入到靚價就唔知,睇運吧

百年,留下你的保貴email

3311 個人覺得14蚊樓下都可以買,近排依過幾次落到13.8之後都會回返14蚊
德銀降中芯國際(00981.HK)評級至「沽售」 目標價下調至7.9元
又黎
德銀降中芯國際(00981.HK)評級至「沽售」 目標價下調至7.9元
又黎

德銀降中芯國際(http://00981.HK)評級至「沽售」 目標價下調至7.9元
又黎

德銀降中芯國際(http://00981.HK)評級至「沽售」 目標價下調至7.9元
又黎

之前覆過中芯入左下跌通道只會一直跌直至突破,不過引發睇圖可唔可信嘅爭議,始終覺得圖有一定程度幫助,至少睇到短期個勢同阻力位入手位
又黎

唔撚玩 斬算
981揸到2046…

留俾下一代

想斬
但而家先黎斬好ON9

幾錢入
又黎

唔撚玩 斬算

屌你 禁錯左買
又黎

唔撚玩 斬算

屌你 禁錯左買

2689今日標上

今日升到9蚊我切柒煲飯

有錢收,有飯食

純ff
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞